BURSALI işadamı Selim Yedikardeş, pazar günü yapılan seçimlerde Türkiye'nin 12'nci Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan için 15 bin lokma dağıttı.
Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Yönetim Kurulu Üyesi olan Bursalı işadamı Selim Yedikardeş ve ailesi tarafından dökülen 15 bin lokma, Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan için dağıtıldı. Seçim sonrası Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'nin 12'nci Cumhurbaşkanı seçildiğini söyleyen Yedikardeş, şöyle dedi:
"Milletin adamı Cumhurbaşkanı oldu. Halkın desteği ile ilk defa halk tercihi ile referandum ile bu belirlenmiş oldu. Ülkemizde bolluk, bereket, huzur ve istikrar devam etsin amacıyla ölmüşlerimizin ruhu da başta olmak üzere Kent Meydanı'nda lokma dağıtımı yapmak istedik. Babamız Sebahattin Yedikardeş olmak üzere bize destek verdiler. Bu konuda vatandaşın tercihi yüksek. Katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz." 
Konuşmanın ardından AK Parti Bursa eski Milletvekili Ali Kul'un da hazır bulunduğu programda dua edilerek, 15 bin lokma dağıtıldı.

FOTOĞRAFLI