BURSA, () - BURSA Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili Recep Altepe, Cumhurbaşkanı Adayı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kampanya hesabına 9 bin lira yatırarak destek verdi.
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Ziraat Bankası Bursa Şubesi’nde Başbakan Erdoğan'ın kampanya hesabına para yatırdıktan sonra yaptığı açıklamada Türkiye’nin 10 Ağustos’ta tarihi bir eşiği daha atlamış olacağını söyledi. Altepe, "10 Ağustos günü ülkemiz ve tüm coğrafya için önemli bir gün. Çünkü artık Türkiye ilk defa kendi liderini seçecek ve halkın oylarıyla bu lider belirlenmiş olacak. 10 Ağustos akşamı yeni bir dönem başlamış olacak. Bizler de bu dönemde Türkiye’nin daha güçlü olması, Türkiye’deki güven ve istikrar ortamının devam etmesi, Türkiye’nin gelişmesi ve kalkınması hedefiyle seçimlerle ilgili hassas davranıyoruz" dedi.
Başkan Altepe, vatandaşların açılan hesaba her gün gönüllerinden geçtiği kadar para yatırdıklarını söyleyerek, "Bugün de yaklaşık 2 bin 500 kişi bu hesaba para yatırıyor.  Bu da Cumhurbaşkanı adayımızın, Başbakan’ımızın arkasında tüm halkımızın durduğunu da gösteriyor. Bizler de maddi manevi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasındayız” diye konuştu. Recep Altepe, para yatırdıktan sonra vatandaşlarla da bir araya gelerek sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

FOTOĞRAFLI