BAŞBAKAN Yardımcısı Bülent Arınç, Antalya'da bir akrabasına ait özel hastaneyi ziyaret etti. Arınç gazetecilere, "İç politikayla ilgili hiçbir konu görüşmek istemiyorum" dedi.
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, hasta ziyareti, nikah töreni gibi bazı etkinliklere katılmak üzere bugün saat 13.30'da Antalya'ya geldi. Arınç, havalimanında Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, Ak Parti'nin Antalya Milletvekili Gökcen Özdoğan Enç, İl Başkanı Mustafa Köse ve çok sayıda partili tarafından karşılandı.
Bülent Arınç, anne tarafından akrabası olan Osman Tarık Özçelik'e ait Özel OFM Hastanesi'ni ziyaret etti. Alanya'daki yakınlarının böyle güzel bir hastaneyi Antalya'ya kazandırdıklarını belirten Bülent Arınç, "2 sene oldu, temelini birlikte atmıştık. 1 yıl kadar oldu faaliyete geçeli. Hep merak ediyordum, hastane açıldıktan sonra ne durumda diye. Bugün Alanya'ya geçerken ziyaret etmek istedim, bilgi verdiler. Sanıyorum Antalya'ya yakışan güzel bir hastane oldu" dedi.
Sağlık alanındaki dönüşümün Türkiye'nin yüz akı olduğunu belirten Başbakan Yardımcısı Arınç, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Artık bugün hem devlet hem özel hastanelerimiz kalite noktasında birbirleriyle yarışıyorlar. OFM'de Antalya'daki mevcut hastaneler içerisinde gerçekten güzel bir hastane olmuş."
İÇ POLİTİKA YOK
Antalya'da başka bir hastanede tedavi gören çok özel bir yakınını daha ziyaret edeceğinden bahseden Arınç, gazetecilere "İç politikayla ilgili hiçbir konu görüşmek istemiyorum, ne Antalya'da ne Alanya'da" sözlerinin ardından teşekkür etti.