Harun GÖKÇEOĞLU/KADIŞEHRİ (Yozgat), () - ADALET Bakanı Bekir Bozdağ, büyük bir iftira kampanyasıyla seçim çalışması yapıldığını belirtirken, "Ben beklerim ki partilerin liderleri, adayları iftiralarla değil, projelerle konuşsun. Niye 'Şunları yaparak ülkeyi ileri götüreceğim' diyemiyorsunuz. Bunların heybelerinde millete verecek herhangi bir incir,  kabak çekirdeği dahi yok. Milletin emanetine sahip çıkan bu iktidar oldu" dedi. Bakan Bozdağ, Yozgat’ın Kadışehri İlçesi’nde Belediye hizmet binası ve Kültür Merkezi açılış törenine katıldı. Bozdağ törende yaptığı konuşmada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın milletin gözüne baktığını, onyarın  gözünden hiza ve istikamet aldığını anlatırken şöyle dedi:
"Erdoğan, talimatı milletten alıyor. Ankara’da milletten aldığı talimatın takipçisi oluyor. Bunu hayata geçirmek için gece- gündüz çalışıyor, ekibini de çalıştırıyor. Yatarak, hiçbir iş yapmadan ülkenizi ileri götüremezsiniz. Allah çalışına verir. Kim, ter akıtırsa  millet onun emeğinin karşılığını verir. Kim çalışırsa,  Biz çalışan bir kadroyuz, çalışan bir liderin arkasından gidiyoruz ve her daim milletimizden daha fazla destek görüyoruz."
Bozdağ, seçim çalışmaları sırasında her gün bir takım iftiraların boca edildiğini, 'Öbürleri' dediği kesimin o iftiraları alıp, 'Bakın böyle şeyler varmış' diye milletin karşısına çıkıp, bu iftiraları dillendirdiğini ifade ederken, "Senin projen yok mu? Sen çıkıp, 'Bakın ey Türk milleti, bana oy verirseniz  şu projeleri hayata geçireceğim, şu programı uygulayacağım, şu adımları atacağım, sizi bulunduğuz yerden, şunları yaparak ileri götüreceğim' niye diyemiyorsunuz? Çünkü yok. Olmayınca iftira atıyor, yalan söylüyor, karalıyorlar. Bunların hiçbir yerinde bir şey yok. Meyveli ağaç taşlanır. Ama bunlar söğüt, kavak, kimse taş atmıyor. Ne çiçek açıyorlar, ne meyveye duruyorlar. Ak Parti’nin, hükümetimizin her yerinde eseri var, izi var. Milletten de oy istemeye yüzü var. Çünkü yaptıklarımızla milletimizin arasındayız. Onun için ben diyorum ki iftiraları bırakın da projeleri konuşalım" dedi.
Bozdağ, konuşmasının ardından Kadışehri Belediyesi Hizmet binası ve kültür merkezinin açılışı gerçekleştirildi. 
HG(AY/İD) (FOTOĞRAFLI)