İŞÇİLERLE YEMEK YEDİ
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, İzmir Demir Çelik Sanayi A.Ş.'yi ziyareti sırasında orta profil haddahanesine girerek çalışmaları izledi. Yönetim Kurulu Başkanı Halil Şahin’in eşlik ettiği Yıldırım, işçi yemekhanesine de gitti. Yemeği veren aşçıya kendisini tanıyıp tanımadıklarını soran Yıldırım, "Evet" yanıtını aldı. Mercimek çorbası, rosto, pilav ve revani tatlısından oluşan yemeğini tepsiyle kendisi taşıyan Yıldırım, işçilerin arasına oturarak bunları yedi.
FOÇA ADAYINI ÖVDÜ
Binali Yıldırım daha sonra beraberindekilerle Foça İlçesi'ne geçti. Yıldırım, AK Parti Foça Belediye Başkan Adayı ve Foça Devlet Hastanesi eski Başhekimi Salih Emrullah Keleş’i överek, "İnşallah önümüzdeki seçimlerde AK Parti belediyeciliği bayrağını devralacak ve birlikte Foça’ya tüm güzel hizmetleri getireceğiz. Biz İzmir’e İzmirliler’e güveniyoruz. Biz sadece hizmet diyoruz. Mazeret yok hizmet var. Foça’da önümüzü kestiler, 'Kanalizasyonumuz yok' dediler. Nerede yaşıyoruz. Taş devri mi? Orta çağ mı? Türkiye’nin en önemli sahil şehrinde kanalizasyon yok. Bunları hiç kimse hak etmiyor. Bu belediye sınıfta kalmayı hak etti" dedi.
'İŞTE DOKTOR KARŞINIZDA'
Binali Yıldırım, Keleş’in halkın taleplerine kulak tıkamayacağını belirterek, "Taleplere kulağını tıkamayan idareciler olması lazım. Hastanede kim var? İşte doktor karşınızda. Doktor nasıl binlerce insanımızın sağlığı için uğraştıysa şimdide Foça’nın iyiliği için çalışacak. Uyarı ve önerilerinize kulak verecek. Onun ulaşamadığı yerleri de bana haber vereceksiniz" dedi.

Seyfi GÜL/FOÇA (İzmir), ()