Behçet DALMAZ/HAKKARİ, () - HAKKARİ'de BDP'nin bir süre önce feshedilen İl ve Merkez ilçe yönetimine atama yapıldı. BDP MYK üyesi Mihdi Perinçek, Hakkari İl eşbaşkanlığına Avukat Mustafa Miras Çallı ile Mehtap Daştan Demirel'in, İl Başkan Yardımcılığına ise Selahattin Sayan'ın atandığını açıkladı.
Hakkari'de bir süre önce feshedilen BDP'nin İl ve Merkez ilçe yeni yönetimi atama ile belirlendi. BDP Hakkari yeni İl ve Merkez ilçe Yönetimi bir kahvaltıyla basın mensuplarına tanıtıldı. Toplantıya BDP MYK üyesi Mihdi Perinçek, BDP PM üyesi Mahir Bekleyiş, Hakkari Belediye Başkanı Fadıl Bedirhanoğlu, BDP Hakkari belediye eşbaşkan adayı Nurullah Çiftçi ve BDP'nin atanan yeni yönetimi tam kadro katıldı.
Kahvaltı öncesi açıklamalarda bulunan BDP MYK üyesi Perinçek, yeni il yönetiminin eşbaşkanlığına Avukat Mustafa Miras Çallı ile Mehtap Daştan Demirel'in, İl Başkan yardımcılığına Selahattin Sayan'ın, il Saymanlığına Özçelik Yıldız'ın, Yönetim Kurulu üyeliklerine ise Özlem Atay, Mesut Kaval, Rahmi Balıkesir, Tahir Koç, Remzi Özdemir, Rahmi Erol ve İsmail Keskin'in getirildiğini söyledi.
Perinçek BDP Merkez ilçe Yönetemi eşbaşkanlığına Halit Soydan ve Cevahir Kaçar'ın getirildiğini açıklarken, Merkez ilçe Başkan Yardımcılığına Faruk Kaya, Saymanlığa İsa Bor, Yönetim Kurulu üyeliklerine ise Leyla Uçar, Devrim Ecer ve Abdulhakim Kaya'nın atandığını belirtti.

BD(FE/COŞ) (FOTOĞRAFLI)