Mehmet SEZGİN/SİVEREK (Şanlıurfa), () - BDP Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Baydemir, "30- 40 yıllık hepimizi etkileyen yaralayan o travma inşallah geçmişte kaldı. Büyük barış için, kardeşliğimizi pekiştirmek için birbirimize dostluk elini uzatmamız kucaklaşmamız lazım" dedi.
BDP'li Osman Baydemir, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde Kaymakam Hamza Erkal ile Belediye Başkanı DP'li Ali Murat Bucak'ı ziyaret etti. Belediye ziyareti sırasında seçimlerin sorunsuz geçmesini dileyen BDP'li Osman Baydemir, "Seçim sürecinde Rabbim kazadan beladan korusun. BDP olarak bu seçimde bir olumsuzluğun olmamamsı konusunda olağanüstü çaba gösteriyoruz. 30- 40 yıllık hepimizi etkileyen yaralayan o travma o geçmiş inşallah geçmişte kaldı. Bir daha yaşanmaması için partimle birlikte o acı ve travma dolu günlerin zikretmemesi için çaba sarf edeceğiz. Büyük barış için, kardeşliğimizi pekiştirmek için birbirimize dostluk elini uzatmamız kucaklaşmamız lazım" diye konuştu.
Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak da ziyaretinden dolayı Baydemir'e teşekkür ederek seçim sürecinin ılımlı havada geçmesinin sevindirici olduğunu ifade etti.
Ziyaret sonunda Baydemir ve Bucak, birbirlerine başarılar diledi.

MS(HK/SS) (FOTOĞRAFLI)