BDP Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Baydemir, ülkenin öncelikli ihtiyacının barış ve huzur olduğunu söyledi. Kentte seçim çalışmalarını sürdüren Baydemir, "Barış olmadan sokaklarımızın kaldırım taşlarını altından yapsak çare olmaz. Huzur olmadan yediğimiz lokmanın bile tadı olmaz" dedi.
Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı olan, BDP Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Baydemir, seçim çalışmaları kapsamında Yenice Mahallesi’ndeki Canlı Hayvan Pazarı'nda besicilerle bir araya geldi. Sohbet ettiği ve seçim çalışmalarına ilişkin bilgi verdiği besicilerin kurban kesme isteğini geri çeviren Baydemir, "Barış olmadan sokaklarımızın kaldırım taşlarını altından da yapsak çare değildir. Huzur olmadan yediğimiz lokmanın bile tadı olmaz. Huzur ve barış şehri Şanlıurfa'yı yeni dönemde daha yaşanılır bir kent yapmak istiyoruz" dedi.
Seçime 60 gün kaldığını ve kentte yeni bir sayfa açmak istediklerini anlatan Baydemir, besicilerle birlikte davul eşliğinde halay çekti, bir lokantada mangal başına geçerek ciğer pişirdi. AL (HK/AAA)(FOTOĞRAFLI)