MANAVGAT Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan adayı Şükrü Sözen, yazdığı mektupla ilçe halkını yine dönemde 'Büyük Manavgat Ailesi'ni birlikte oluşturmak için el ele vermeye çağırdı.
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in yazdığı çağrı mektubu, ilçe merkezi belde ve köylerde vatandaşlara dağıtılmaya başlandı. Başkan Sözen mektubunda, 5 yıllık süreçte büyük yatırımlara imza attıklarını, halktan aldığı enerji ve sevgiyle ikinci dönemde de belediye başkanlığına talip olduğunu vurguladı. Başkan Sözen, mektupta Manavgat halkına yaptığı çağrıda, "Büyük Manavgat Ailesi'nin bireyi olan siz değerli hemşehrilerimle daha uzun yıllar el ele, gönül gönüle, daha mutlu aydınlık günlere ulaşmak en büyük dileğimdir. İçimdeki Manavgat sevdası ve hizmet aşkıyla hep birlikte Büyük Manavgat markasını oluşturmak için desteklerinizi bekliyorum" dedi.
BAŞKAN SÖZEN'İN GÖNDERDİĞİ MEKTUP
"İçimdeki Manavgat sevdası ve sizlerin teveccühü ile 29 Mart 2009 tarihinde üstlendiğim Belediye Başkanlığı görevimde 5 yılı tamamlamak üzereyiz. Seçim vaatlerimiz ve başkanlık görevim süresince ekibimizle belirlediğimiz iş programını hayata geçirmek için gecemizi gündüzümüze kattık. Halkımızın her şeyin en iyisine, en güzeline layık olduğu bilinciyle, sizlerle paylaşarak, katılımcı, şeffaf, dürüst bir belediyecilik örneği vermeye çalıştık. Hiçbir mazeretin arkasına sığınmadan, bütün şartları zorlayarak, yılmadan, yorulmadan üstlendiğim bu kutsal ve anlamlı görev sürecini tamamlamaya çalıştım. Hizmet süremizde çok kısa zamanda büyük yatırımları hayata geçirdik. Ancak gerek merkezde gerekse köy ve beldelerimizde ulaşılması gereken çok daha büyük hedeflerimiz var değerli hemşehrilerim. Manavgat'ımızın daha da aydınlık günlere kavuşması, daha yaşanabilir bir kent olabilmesi için kat etmemiz gereken çok yolumuz olduğunun bilincindeyim. Bu nedenle Yeni Yerel Yönetimler Yasası'nın çıkması ve bu yasayla Büyük Manavgat'ın oluşturulacak olması beni heyecanlandırdı. Başkanlık görevimin son 1 yılında köylerimizle, beldelerimizle, mahallelerimizle Büyük Manavgat Ailesinin temellerini atmaya çalıştık. Sizlerden aldığım enerjiyle, bilgi birikimim ve deneyimimle bu kutsal göreve 2'nci dönem de talip olmaya karar verdim. Üzerimdeki sorumluluğun bir değil on kat arttığının bilincindeyim. Sizlerin desteği, onayı ve Allah'ın izniyle önümüzdeki 5 yılın sorumluluğu bana ve ekibime verilecek olur ise; sorumluluk bilincimi asla kaybetmeyeceğime, geleneğime, göreneğime ve kültürümüze sonuna kadar sahip çıkacağıma, şeffaf, katılımcı, dürüst, temiz belediyecilik anlayışını devam ettireceğime, Büyük Manavgat için günü kurtarma planları değil, çağın gerektirdiği ölçekte planlamalar yapacağıma, yeşile doymuş, sorunlarını çözmüş, yaşamaktan ve yaşatmaktan keyif aldığımız bir kentin olmazsa olmazımız olduğuna, Manavgat'ımızın ülke turizmindeki yerini daha da yukarılara taşımak, sezonu 8 ay değil 12 aya çıkarmak, turizmi sadece sahil bölgelerimizde değil tüm Manavgat'a yaymak ana hedefimiz olacaktır." (FOTOĞRAFLI)