İZMİT(Kocaeli),()- KOCAELİ Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na AK Parti'den 3'üncü kez seçilen İbrahim Karaosmanoğlu, mazbatasını aldı. Başkan Karaosmanoğlu mazbatasını almaya, çok sayıda belediye görevlileri ve partili grubuyla birlikte yürüyerek gitti. 
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna 3'üncü kez oturan İbrahim Karaosmanoğlu, sonuçların kesinleşmesi ve işlemlerin tamamlanması ardından bugün Adliye Sarayı'na gitti. Adliyeye yürüyerek giden Karaosmanoğlu’na AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, Büyükşehir Başkan Vekili Zekeriya Özak, Genel Sekreter Ersin Yazıcı, Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Tahir Büyükakın, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan da, eşlik etti. Karaosmanoğlu'nun mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Turan Yıldız, kurul üyeleri Adalet Komisyonu Başkanı Yusuf Coşkun ve hakim Nesrin Aladağ birlikte teslim etti. Başkan İbrahim Karaosmanoğlu,Kocaeli'de 10 yıl içerisinde çok önemli hizmetler yaptıklarını belirtirken, şöyle dedi:
"Kocaeli’yi bütün olarak kucaklamaya devam edeceğiz. Kocaeli’nin gelişmesi için ne gerekiyorsa onu yapacağız. Herkesin başkanı olacağız. Kocaeli’nin her köşesine hizmet etme yükümlüğümüz var. Seçim döneminde çalışmalarımızın neticesini aldık. Halk bizi seçti. Bundan sonra da hizmetlerimizle yolumuza devam edeceğiz."

CS(MB/İD) (FOTOĞRAFLI)