Reşit ÇELEBİOĞLU/KİLİS, () - KİLİS Belediye Başkanı Hasan Kara, pazar günü yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Başbakan ve AK Parti adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın kentteki seçmenlerin yüzde 70'inin oyunu alacağını iddia etti.
AK Partili Belediye Başkanı Hasan Kara, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlediği basın toplantısında, pazar günü halkın kendi cumhurbaşkanını seçeceğini ve bunun Türkiye'de bir ilk olduğunu ifade etti.
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin tüm dünya için önemli olduğunu kaydeden Başkan Kara, "Biz Kilis, Türkiye ve bu coğrafya için Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklediğimizi herkese ilan ediyoruz. Halkın karşısında olan kişiler Türkiye'deki istikrarın bozulması ve Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olmamasını istiyor. Ama mazlum, masum, sessiz yığınların tamamı da bir umut olarak Tayyip Erdoğan'ı bekliyor. Türkiye ve bu coğrafyanın tamamı için biz açık net şekilde Recep Tayyip Erdoğan'ı destekliyoruz. Kilis'te en az yüzde 70 oy ile Erdoğan'ın ilk turda seçileceğine inanıyoruz" diye konuştu.
Belediye Başkanı Kara, basın toplantısının ardından beraberindeki AK Parti Kilis Milletvekili Fuat Karakuş, AK Parti İl Başkanı Reşit Polat, Polateli Belediye Başkanı Hakkı Çelik, Elbeyli Belediye Başkanı Süleyman Şimşek, Musabeyli Belediye Başkanı Ayhan Yılmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Metin Karakuş, il ve belediye meclis üyeleri ile birlikte, esnafları dolaşarak pazar günü yapılacak seçimler için Erdoğan'ı desteklemeleri çağrısında bulundu.

FOTOĞRAFLI