KORKUTELİ Belediye Başkanı ve MHP Korkuteli Belediye Başkan adayı Hasan Gökce, Leylek Köyü'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Leylek Köyü'ndeki toplantıya vatandaşların yanı sıra MHP İlçe Başkanı Veli Yorulmaz ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Köy kahvehanesinde vatandaşlara hitaben Belediye Başkanı Hasan Gökce, 30 Mart'ta yapılacak seçimlerde yeniden aday olduğunu söyledi. Başkanlığı süresince yaptığı hizmetleri anlatan Başkan Gökce, yeniden görev verilmesi halinde bu yatırımların artarak devam edeceğini belirtti.

HAYAL BİLE EDİLMEYENLERİ YAPTIK

Korkuteli'nde yıllardır yapılmayan hizmetler yaptığını kaydeden Başkan Gökce, "Belediyenin imkanlarıyla hayal bile edilemeyen yatırımlar yaptık ve onları anlatıyoruz. Birileri gibi devletin mecbur yapması gerek yatırımları anlatmıyoruz. 1923 yılında cumhuriyetin kurulmasıyla göreve gelen tüm hükümetler, bu ülkeye çağın gereksinmelerine göre yatırımlar yapmıştır. Hastane, yol ve kamu binaları gibi yatırımlar devletin asli görevidir. Ancak birileri olması gereken bu yatırımları özel yatırımlarmış gibi anlatılıyor" dedi.

16 AYDIR KÖYLERİ GEZİYORUZ

Korkuteli'nin tüm köylerindeki sorunları ve çözüm yollarını çok iyi bildiklerini kaydeden Başkan Gökce, “16 aydır tüm köylerimizi dolaşarak toplantılar düzenliyoruz. Buraya siyaset yapmak için gitmedik. Dertlerini dinlemek için gittik. Bu nedenle hangi köyümüzde hangi sorun var biliyoruz. Köylümüz 2 kilometrelik asfalt yol için, bir kaç küçük düzenleme için İl Özel İdaresi'ne teşekkür eder hale gelmiş. Muhtarlarımız yalvar yakar yılda bir hafta getirebildiği greyderler artık elinizin altında olacak" diye konutu.

Büyükşehir Yasası hakkında da bilgi veren Başkan Hasan Gökce, yasayla birlikte Korkuteli'ne bağlı tüm belde ve köylerin mahalleye dönüştüğünü söyledi. Leylek Köyü muhtarı Mehmet Akyüz ise köye yaptıkları yatırımlar için Başkan Gökce'ye teşekkür etti. (FOTOĞRAFLI)