ORDU Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Ak Parti İstanbul Milletvekili Enver Yılmaz, adaylığının açıklandığı gün Başbakan'ın kendisine 2 çocuk işareti yapmasıyla ilgili olarak, siyasi faaliyetlerinin yoğunluğuna değinerek, "Bakalım zaman neyi gösterecek" dedi.
AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve İstanbul Milletvekili Enver Yılmaz partisinin Ordu İl Teşkilatı'nda basın toplantısı düzenleyerek aday adaylığı sürecinde kendisine destek veren herkese teşekkür etti. AK Parti'nin önümüzdeki Mart ayında yapılacak yerel seçimlerinde Ordu Belediyesi'ni kazanacağını öne süren Enver Yılmaz'a, aday tanıtımı sırasında 2 çocuğunun olduğunun anons edilmesinden sonra kürsüden Başbakan Erdoğan'ın eliyle '2' işareti yaptığı hatırlatıldı. İki çocuğunun milletvekili olmadan önce dünyaya geldiğini, ailesiyle hafta sonları evde çok istisnai kahvaltı yapabildiğini belirten Enver Yılmaz şunları söyledi:
"Çok cevap verilebilecek bir şey yok. Olmuş bir enstantanedir. Bakalım zaman neyi gösterecek.  Benim çocuklarımın ikisi de milletvekili olmadan önce oldu. Dolayısıyla siyasi sürecin yoğun olduğu, ne derseniz deyin siyaset biraz farklı bir olay. Ben ailemle çocuklarımın başında bir hafta sonu çok istisnai kahvaltı yapabildim. Hatta benim kızım doğduğunda 2 gün sonra onu evde ziyaret edebildim. Temposu yüksek bir çalışma dönemimiz var. O dönemde partinin tam kuruluş dönemiydi 2000'li yıllardı. Genel Başkanımızın Türkiyeye vermiş olduğu, hatta dünyanın da model olarak aldığı 3-4 çocuk konusunda ben de bütün arkadaşlarımızı sürece davet ediyorum."