BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN VATANDAŞLARLA HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Cumhuriyet Meydanı'ndaki mitingin ardından Ordu Valiliği'ni ziyaret etti. Valilik binası girişinde karşılanan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a eşi Emine Erdoğan'da eşlik etti. Başbakan Erdoğan daha sonra Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu ile makamında basına kapalı olarak bir görüşme yaptı. Yaklaşık yarım saatlik ziyaretten sonra Başbakan Erdoğan Orta Camii avlusunda Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeği programına katılmak için Valilik'ten ayrıldı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen iftarda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 5 bin kişilik iftar yemeğinde mercimek çorbası, pilav, kavurma ve tulumba tatlısından oluşan menüyü yedi. Yemeğin ardından Orta Camii’de akşam namazını kılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, tekrar iftar alanına geldi. Burada 10’ar kişilik gruplar halinde vatandaşlarla fotoğraf çektirdi. Yemek öncesinde AK Parti Genel Merkezi tarafından masalara ‘Bir Liderin Doğuşu Recep Tayyip Erdoğan ve Küresel Barış Vizyonu’ isimli kitaplar dağıtıldı.

Daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ı ziyaret eden Başbakan Erdoğan helikopter ile Ordu'dan ayrılarak Samsun Çarşamba Havalimanına geldi. Buradan da Ana uçağıyla Ankara'ya hareket etti.

FOTOĞRAFLI