BAŞBAKAN ERDOĞAN : 3 AYDA 15 KENTİ ZİYARET ETTİM
Ordu'nun Fatsa İlçesi'nde bugüne kadar yapılan hizmetlerden Karadeniz Sahil Yolu'ndan söz eden Başbakan Erdoğan, son 3 ay içinde 15 kenti ziyaret ettiğini ve toplam 12 milyar liralık yatırımların açılışını gerçekleştirdiklerini dile getirdi. İstanbul'da 29 Ekim'de 5.5 milyar liralık yatırım değeri olan Maramaray'ın açılışını gerçekleştirdiklerini söyleyen Erdoğan, "Marmaray, boğazın altından 62 metre derinlikten bir tüp geçit. Biz biliyorsunuz, Ferhat gibi dağları deldik. Ama şimdi bir de denizin altında tüpler inşa etmeye başladık. Denizin altında Marmaray, şu anda 13.5 kilometre uzunluğuyla tüm insanlığa hizmet veriyor. Avrupa'yı Asya'ya bağladık onunla. İlkler AK Parti iktidarının işidir. Yıllar yılı, Ordu için üniversite dendi. Yapabildiler mi? Hayır. Kim yaptı? Biz yaptık. Hastaneler, yapabildiler mi? Hayır, biz yaptık. İnşallah şimdi Ordu bir de şehir hastanesine kavuşacak. Çünkü 30 tane büyükşehire 30 şehir hastanesi vaadimiz var. Bunları peyder pey inşa ediyoruz. Bir de ne dedik, dedik ki Ordu ve Giresun'a ortaklaşa bir havalimanı, başladık mı başladık. Şimdi en yakın zamanda Ordu-Giresun ortak havalimanına kavuşuyor" diye konuşarak şöyle devam etti:
AK OLARAK YÜRÜYORUZ BU YOLLARDA
"Kardeşlerim Türkiye'de bizler siyasete başlarken üzerimize atılan çamurları yapıştıramadılar. Dediler ki iftira at tutmazsa iz bırakır. işte son günlerde yapılanlar. Bazı sosyal medyadaki çirkinlikler, adilikler, montaj kültürü içinde yaptıkları. Bunlarla AK Partiyi karalamak isteyenler. Karalayamazsınız. Ak olarak yürüyoruz bu yollarda."
Başbakan Erdoğan ve beraberindekiler daha sonra Ordu kent merkezine geçerek Cumhuriyet Meydanı'ndaki toplu açılış törenine katıldı.