DÜZCE, () - GENÇLİK ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç yurt konusunda ciddi atılımlarının olacağını belirterek, "Gençliğimizin iyi yetişmesi için çalışacağız" dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç, Düzce'de partisinin ilk başkanlığını ziyaret etti. Düzce'de özel yurtlardan öğrencilerin çıkarılmasını hatırlatan Bakan Kılıç, "Özel yurtlarla ilgili yaşanan sıkıntıların başlangıç noktası Düzce oldu. Öğrenci kardeşlerimiz yurttan ayrılmak zorunda kaldı. Hemen yurtlarımıza aldık. Kredi Yurtlar Kurumu noktasında çalışmalarımız, ciddi atılımlarımız olacak. Gençliğimizin iyi yetişmesi için çalışacağız. Bugünden gençlerimizle ilgili bir şeyler yapmalıyız. Gençlerle el elele kol kola çalışmalıyız" dedi.

Kılıç, Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili olarak ise, "Bize göre birinci turda Sayın Erdoğan seçilecek. Bunun inancındayız" diye konuştu.

Kılıç daha sonra Düzce Gençik Merkezi'ni ziyaret ederken, yapımı devam eden tesislerde ise incelemelerde bulundu. Kılıç, Cedidiye Meydanı'nda yetim çocuklar için düzenlenen iftara katıldı.

FOTOĞRAFLI