GENÇLİK ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, CHP Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili ve MYK üyesi Aytunç Çıray’ın attığı tweet'e göndermede bulunarak, "Bir muhalefet milletvekili, tweet atmış. 'Golün biri ofsayttı' diye. 10 Ağustos’ta biz golün nasıl olduğunu hep beraber inşallah göreceğiz" dedi.
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Ramazan Bayramı’nın 1’inci gününde memleketi Samsun’da çeşitli ziyaretlerde bulundu. İlk olarak İl Jandarma Komutanlığı’na giderek buradaki bayramlaşma törenine katılan Bakan Akif Çağatay Kılıç, daha sonra Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı ve Büyükşehir Belediyesi’nde vatandaşlarla bayramlaştı. Buradan AK Parti İl Başkanlığı’na geçen Bakan Kılıç, partililerle bayramlaştı.
Bayramlaşma öncesinde konuşan Bakan Kılıç, CHP Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili ve MYK üyesi Aytunç Çıray’ın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nun açılışındaki özel maçta attığı gollerle ilgili twitter hesabından attığı, 'Başbakan’a şov olsun diye attırdıkları goller ofsayttı. Tam onlara yakışır bir maç oldu. Sahte' tweet'ine göndermede bulundu. Bakan Akif Çağatay Kılıç, "2 akşam önce İstanbul’da bir maç vardı. 12 numaralı forma ile kim oynadı? 3 tane de gol attı. 12 numaranın tabii ki bir anlamı var. 12’nci Cumhurbaşkanımız olacak inşallah. Öyle enteresan şeyler konuşuluyor ki. Sahada 3 tane gol attı başbakanımız. Ben bu işlere çok fazla girmiyorum ama artık yeri geldi söyleyeceğim. Bir muhalefet milletvekili, tweet atmış. 'Golün biri ofsayttı' diye. 10 Ağustos’ta biz golün nasıl olduğunu hep beraber inşallah göreceğiz" dedi. 
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın yakasına taktığı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı seçim logolu rozeti de dikkat çekti.

FOTOĞRAFLI