"KAPALI BİR KUTU ACABA İÇİNDEN NE ÇIKACAK"

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, memleketi Karaman’da sürdürdüğü Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmalarıkapsamında halka hitap etti. Ak Parti İl binasında toplanan yaklaşık 200 kişilik grup eşliğinde Bakan Elvan, eşi Zeliha Elvan ve Ak Partili Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan seçim yürüyüşüne katıldı. İsmet Paşa caddesinde düzenlenen yürüyüşte çevredeki işyerleri ve halkı selamlayan Bakan Elvan, daha sonra Aktekke Kent Meydanında Karaman Milli İrade Platforumunun oluşturduğu 'Recep Tayyip Erdoğan Gönüllüler Platforumu'nu ziyaret etti. Burada selamlama konuşmasının ardından kalabalığa seslenen Bakan Elvan, "Milliyetçi Hareket Partisi'nden, Cumhuriyetçi Halk Partisi'nden olan kardeşlerime sesleniyorum. Sizlerde bu ülkeyi seven bu ülkeye bir şeyler yapılmasını isteyen kişilersiniz. Şimdi sorarım size, Ekmeleddin İhsanoğlu’nu kim tanır ? Kim getirdi sundu, Cumhuriyetçi Halk Partisi'ne, Milliyetçi Hareket Partisi'ne, sorarım size? Kim getirdi, kim? Acaba Kemal Kılıçdaroğlu Ekmeleddin İhsanoğlu’nu tanıyor muydu. 'Bunu çatı aday yapacaksınız' diye kim söyledi sorarım size?" dedi.

Bakan Elvan konuşmasının devamında, "Milliyetçilik bu ülkeyi sevmektir. Bu ülkede yatırım yapmaktır. İş, aş üretmektir. Bir kişi kalkıp 'Ben Milliyetçiyim' diyorsa ona şunu soracaksınız? 'Bu ülke için ne yaptın sen?' Sorarım, Ekmeleddin İhsanoğlu’na 'Bu ülke için ne yaptın sen, halkın derdini bilir misin sen, halkın sorunları ile bütünleştin mi?' Kapalı bir kutu. Acaba ne çıkacak içinden. Biliyor muyuz ?. Onun için CHP ve MHP’li kardeşlerim çok dikkatli olun. Bunun vebali var. Ben şuna çok iyi inanıyorum. Karaman halkımız Başbakanımız’a çok güçlü bir destek verecek." diye konuştu.

"GEZİCİLER FİLİS İÇİN NE YAPTI"

Bakan Elvan, ''Filistin’de 500’ye yakın kundakta varıncaya kadar çocuğumuz katledildi. 2 bine yakın Müslüman kardeşimiz katledildi. Orada zulüm ediyorlar. Bu zulüm karşısında sadece ve sadece tek bir lider şunu söylüyor; 'Ben Filsitinli kardeşlerimin arkasındayım. Bu zulmedenlere karşı mücadelemi sürdüreceğim.' diyor. Ama o demokrasiden dem vuranlar insan hakları diyenler neredeler acaba neredeler. Sorarım size. Hele hele İstanbul’da Taksim’de gezi olaylarını çıkarmaya çalışanlar, insan hakları demokrasiden bahsedenler nerede? Orada çocuklar katlediliyor. Kundaktaki çocuklar katlediliyor, Okullar, hasteneler bombalanıyor ama hepsi susuyor.

FOTOĞRAFLI