ULAŞTIRMA, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, memleketi Karaman'da seçim çalışmalarını sürdürdü. Bakan Elvan'ı karşısında gören Süleyman Uysal adlı bir mahalle sakini, yolun bozuk olduğundan şikayetçi olup, "Önceden de söz veridiler ama şimdi hiç icraat yok. Ben bir sakin olarak utanıyorum" dedi. Elvan da "Bizim ne yaptığımızı herkes çok iyi biliyor" diyerek bakanlık olarak Karaman'a 800 milyonluk ek yatırım ilave ettiklerini söyledi.
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, seçim çalışmalarını memleketi Karaman'da esnafı ziyaret ederek sürdürdü. İlk olarak Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'ni ziyaret edip şoförlerin sorunlarını dinleyen Elvan, yolda karşılaştığı kişilerle de sohbet etti. İmaret Mahallesi'nde oturan Süleyman Uysal, Bakan Elvan'a yolun bozuk olduğunu söyledi. Uysal, "Sayın Bakanım, Vergi Dairesi önünden gelen ana caddedeki yolun o şekilde olmasından ben çok utanıyorum, mahalle sakini olarak. Önceden de söz verdiler, ama hiç icraat yok. Vaatte de bulundular ama yapmadılar. Ben bir mahalle sakini olarak çok utanıyorum" dedi.
Elvan ise bakanlık olarak Karaman'a yapılan karayolu çalışmalarından bahsetti. Elvan, şunları söyledi:
"Bizim ne yaptığımızı herkes çok iyi biliyor. Bakın şu an sadece yapımına başlananlar hariç, benim arkadaşlara yapmayı söylediğim ve programa aldığım karayolu yatırım tutarı ne kadar biliyor musunuz? 1.1 katrilyon liraya ilave olarak tam 800 milyon TL bu sadece Karaman için yatırım programına koyduğumuz rakamdır."
Bunun üzerine Süleyman Uysal da "Karaman halkı olarak sizlerden bu hizmeti bekliyoruz tabi ki" dedi.
BAKAN ELVAN ESNAFIN ANKETİNİ İNCELEDİ
Bakan Elvan, ziyaret ettiği bir pide fırınında ise işyeri sahibi İsa Kayan'ın, işyerine gelen müşterileri üzerine hangi partiye oy kullanacağı yönünde yaptığı anket sürpriziyle karşılaştı. Anketi inceleyen Elvan, AK Parti'nin önde olduğunu gördü. Elvan, daha sonra esnaf ziyaretlerine devam etti.

SÖ(İA/SS) (FOTOĞRAFLI)