'İSTİKRARDAN YANA MI OLACAKSINIZ, İSTİKRARSIZLIKTAN YANA MI?'
Mut-Ermenek karayolunun temel atma törenine katılmak üzere Mersin'in Mut İlçesi'ne bağlı Kadıköy Köyü'ne gelen Bakan Lütfi Elvan, AK Parti Konya ve Karaman milletvekilleri, Karaman Valisi Murat Koca, Ermenek Kaymakamı Eyyüp Güngör, Mut Kaymakamı Mustafa Şahin, belediye başkanı ve çok sayıda vatandaş tarafından karşılandı. Bir grup, 12 Mart 1962 doğumlu olan Bakan için 'Doğum günün kutlu olsun' diye slogan attı.
Törende bir konuşma yapan Elvan, Türkiye'nin büyümeye ve güçlenmeye devam edeceğini belirterek, "Türkiye'nin istikrara ihtiyacı var. Özellikle 30 Mart seçimleri Türkiye için çok önemli. Bir yol ayırımına gelmiş durumdayız. İstikrardan yana mı olacaksınız, istikrarsızlıktan yana mı olacaksınız? Eski Türkiye'den yana mı olacaksınız yeni Türkiye'den yana mı olacaksınız? Bunun kararını halkımız verecek. Elbet halkımız bu ülkeyi, Türkiye'yi seviyor, Türkiye'nin gelişmesini güçlenmesini istiyor. Bu hedefte bizim hiçbir kuşkumuz yok. Sizlerin Sayın başbakanımızı Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğiniz o güçlü destekle Türkiye büyümeye ve güçlenmeye devam edecek" diye konuştu. Bakan Elvan, Ak Parti hükümeti döneminde yapılan icraatları da anlattı.
Konuşmaların ardından 2015 yılında hizmete girmesi planlanan ve 47 milyon 700 bin TL'ye mal olacak Mut-Ermenek karayolunun temeli atıldı.
Murat SÖZERİ/MUT (Mersin), ()

MS(BK/SS) (FOTOĞRAFLI)