Mehmet Ali CENGİZ/GÜNDOĞMUŞ (Antalya), () - AVRUPA Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya'nın Gündoğmuş İlçesi'nde sulama göletinin temelini attı.
AB Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Gündoğmuş'un Sümeni mevkiinde proje maliyeti 13 milyon 312 bin 797 lira olan ve 1000 dekarlık alanı sulayabilecek gölet inşaatının temel atma törenine katıldı. Gündoğmuş meydanındaki törende Bakan Çavuşoğlu'nun yanı sıra Ak Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak, DSİ Genel Müdür Yardımcısı Yakup Başoğlu, Antalya Valisi Sabahattin Öztürk, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Aykut Tanrıverdi ve diğer yetkililer de hazır bulundu.
Bakan Çavuşoğlu, burada yaptığı konuşmada, gündemdeki kaset tartışmalarına da değinerek Türkiye'nin 2023 hedefleri bulunduğunu ve önünü kesmek isteyenler olduğunu söyledi. Bakan Çavuşoğlu, "Türkiye'nin son 10, 20, 40 yılda olduğu gibi, bugün de önünü kesmek için hain tuzaklar kuruluyor. Montajlar yapılıyor, şantajlar yapılıyor, iftiralar atılıyor. Bundan emin olun, sizin iradenizin dışında hiçbir iradeye boyun eğmedik, bundan sonra da Allah'ın izniyle boyun eğmeyeceğiz" dedi.
Bakan Çavuşoğlu, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde milletin egemenliği üzerinde vesayet kurmak isteyenlere en iyi yanıtın verileceğine inandığını ifade etti.

MC(SU/BT) (FOTOĞRAFLI)