"BAHÇELİ, MHP'Yİ CHP'YE İLHAK EDECEK"
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit'i makamında ziyaret etti. Bozdağ daha sonra ilçe meydanında toplanan yaklaşık 400 kişiye konuştu. CHP ve MHP'ye Ekmeleddin İhsanoğlu'nun cumhurbaşkanı adayı gösterilmesi için talimat verildiğini öne süren Bozdağ, "İki tane partinin genel başkanı aday açıkladılar. Esasında bu aday CHP'nin adayı değil, CHP Genel Başkanı'nın adayı, MHP'nin adayı değil, MHP Genel Başkanı'nın tavsiye ettiği bir aday" dedi.
Bu iki parti kendi içlerinden aday çıkartamamakla suçlayan Bekir Bozdağ, "Ey Bahçeli, sayın İhsanoğlu'nun cumhurbaşkanı adayı olması hususunu size kim tavsiye etti. Ey Kılıçdaroğlu, İhsanoğlu'nu aday gösterin diye size kim tavsiyede bulundu? Birileri talimat verdi, onlarda 'emredersiniz' dediler, esas duruşa geçtiler" diye konuştu.
Kemal Kılıçdaroğlu ve Devlet Bahçeli'ye CHP ile MHP'yi birleştirmeleri önerisinde bulunan Bekir Bozdağ, "Altıok ve Üçhilali birleştirin, her yerde iki ayrı teşkilat iki ayrı masraf olmasın. Sayın Bahçeli öyle görünüyor ki MHP'yi CHP'ye ilhak etmek suretiyle misyonunu tamamlamış olacak" dedi.

FOTOĞRAFLI