MUHALEFET BİRŞEY ÜRETEMİYOR
Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar açılış töreninin ardından AK Parti Kastamonu İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Toplantı salonunda açıklamalarda bulunan Bayraktar, "11 yılı aşkın süredir iktidardayız. İnşallah vatana hizmet noktasında devamlılığımız artar. Sağdan soldan bir takım saldırılar oluyor. Tabi çok gaz birikti başka taraflarda bu gaz sıkıntı yaratıyor. Ama biz bize oy verenlere de vermeyenlere de hizmet edeceğiz. Bizim esas derdimiz ülkemizi kalkındırmak" dedi.
Muhalefetin bir şey üretemediğini savunan Bakan Bayraktar, Türkiye’de muhalefet sıkıntısı olduğunu belirtti. Proje getirilmediğini söyleyen Bayraktar, sürekli doğru olmayan ifadelerle bize saldırıda bulunmak suretiyle bir şeyler elde edilmeye çalışıldığını belirtti. Karşılarına daha iyi projelerle çıkılması gerektiğini belirten Bakan Bayraktar şunları kaydetti:
"Millet görüyor. Millete kızarak bu iş olmaz. Millete hizmet edin millet sizi de sevsin. Türkiye’de 2 kişiden bir tanesinin oyunu almak kolay değil. Genelde AK Partili belediyecilik diğerlerine fark atıyor. Biz ayrım yapmıyoruz. A belediyeye 50 lira veriyorsak B’ye de 50 lira veriyoruz. Gençler dünyada kriz yokken Türkiye’de kriz yaratıldığını bilmiyorlar. Bugün kasamızda bizim 135 milyar dolar para var. Bize borcunuz var diyorlar. Sizin zamanınızda Türkiye’nin gayri safi milli hasılası 250 milyar dolardı. Dış borcun 180 milyar dolardı. Türkiye’nin gayri safi milli hasılası şimdi 800 milyar dolar oldu. Dış borcumuz 280 milyar dolar civarında yani oran önemli."
Özkan TOKMAKOĞLU/KASTAMONU, ()