'TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM DİYECEĞİ YERDE, ÇALANIM, HIRSIZIM, SOYGUNCUYUM MU DESİN?'
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçim bölgesi ve memleketi Osmaniye'nin Bahçe ve Düziçi ilçelerinde de meydanları dolduran binlerce kişiye hitap etti. Bahçeli, yeniden aday gösterilen Bahçe Belediye Başkanı Murat Altundiş ve Düziçi Belediye Başkan Adayı Muhammet Kaya'ya oy istedi. Bahçe Belediye Başkanı Murat Altındiş, ziyaret anısına Bahçeli'ye teşekkür plaketi sundu. Bahçeli, doğum yeri olan Bahçe İlçesi'nde miting sonrası mezarlığa gidip, burada aile kabristanını ziyaret etti. Fettahlıoğulları ailesine mensup olan Devlet Bahçeli, ebediyete intikal eden yakınları için dua etti. Bahçeli, aynı mezarlıktaki şehitliği de ziyaret edip, burada da dua etti.
Düziçi İlçesi'ndeki mitingde de hükümete yönelik eleştirilerini sürdüren Bahçeli, okullarda Andımız'ın kaldırılmasını sert dille eleştirdi. Türkiye'de toplumun çeşitli kesimleri ve meslek gruplarının sorunlarına Ak Parti iktidarının 12 yıldır çözüm üretemediğini öne süren Bahçeli, şunları söyledi: "Sorunlar çözüme kavuşturulmamışken, bu siyasi iktidar yavrularımızın andından ne istiyor? Türküm, doğruyum, çalışkanım demekten niye rahatsız oluyor? Adalet ve Kalkınma Partisi'ne oy vermiş aziz Düziçili kardeşlerim, buna nasıl rıza gösteriyorsunuz? Türküm, doğruyum, çalışkanım diyeceği yerde, çalanım, hırsızım, soyguncuyum mu desin? Dağda, ovada, resmi kuruluşlarımızda 'Ne mutlu Türküm diyene' sözünden Adalet ve Kalkınma Partisi ve Recep Tayyip Erdoğan niye gocunuyor? Bankalarda, bakanlıklarda, kamu kuruluşlarında Türkiye Cumhuriyeti'nin kısaltılmışı olarak T.C. yazısını niye sildirtiyor. Ama sıkıştığı zaman, dara düştüğü zaman kalkıyor, 'Ben Türkiye Cumhuriyeti'nin Başbakanıyım' diyorsun. Başbakanlığında T.C.'yi kullanıyorsun da Ziraat Bankası'nda niye kaldırıyorsun? Demek ki sizin bir art niyetiniz var. Sizin arka bahçeniz karanlık. Karanlık şimdi Adalet ve Kalkınma Partisi'nin de akını karartmıştır."
Devlet Bahçeli, konuşmasının sonunda meydanı dolduran vatandaşlara karanfiller atıp, Bozkurt selamıyla selamladı. MHP Lideri Bahçeli, daha sonra karayolu ile Kahramanmaraş'a gitti.

BY (SÜ/RT) (FOTOĞRAFLI)