BAHÇELİ : GÜLE GÜLE DİYELİM SANA
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin ilçe teşkilatı tarafından Ordu'nun Fatsa İlçesi Cumhuriyet Meydanı'nda Ak Parti İlçe Başkanlığı önünde düzenlenen mitingde partililere seslendi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın İzmir mitinginden sonra bir kadının gözaltına alınmasına tepki gösteren Bahçeli, şunları söyledi:
 "Milleti kötü algılayarak koruma polislerinle eve baskın yaptırıp hanımefendiyi karakola niye aldıttırıyorsun. Yani böyle bir yalanı dolanı niye kullanıyorsun. Bunları yapınca AKP'ye oy vermiş kardeşlerim 'bak bak bizim başbakanımıza sevdiğimiz insana neler yapıyorlar' diye seni masum mu görecekler. Sen kimi kışkırtıyorsun, kimi tahrik ediyorsun. Ondan sonra da İzmir'in sokaklarında polisin de hiç üzerinde durmadığı ufak tefek çatışmalar doğuyor. Değerli vatandaşlarım buna ihtiyaç yok, bu dönemler yaşandı. Bu dönemlerde ülkemiz için o insanlarımıza bir fayda gelmedi. Şimdi tekrar Türkiye'yi bir ateşe atmanın gereği yok. Ateşe atacağına ülkeyi yakacağına sen bir tek şey yap. Ben başarılı olamadım yüzde 51'le bana oy verdiler anlaşılıyor ki yüzde 51'le de gönderecekler,  'haydi Allahısmarladık' de biz de 'güle güle' diyelim sana."
Başbakan Erdoğan'ın siyasi ömrünün tükendiğini de ifade eden Bahçeli, "Tayyip Erdoğan'ın siyasi ömrü tükenmiştir. Cumhurbaşkanlığı makamı artık rüyadır, hülyadır. Çankaya yokuşunu çıkabilecek cesareti kalmamıştır. O yük dizini çökertiyor" diye konuştu.

YK,NK,FA(MS/AAA) (FOTOĞRAFLI)