'KUNDURA ALMAYA GİDEN KUTUSUNU İSTEMİYOR"
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Bursa gezisini, Gemlik İlçesi'nde partisinin seçim bürosunun açılışına katılarak sürdürdü. Burada konuşan Bahçeli, hastalık olan yolsuzluğun, millete ihanet olduğunu belirterek, “Yolsuzluk haramı güncelleştirmektir. Herkesi harama yönlendirmektir. Bu milletin, yetimin, kimsesizin öksüzün hakkını yiyerek saltanat sürenlere karşı bir cevabı olmalıdır. O cevapta yolsuzluklarda hesap sormak olmalıdır" dedi.
Konuşmasında, ayakkabı almak için gidenlerin kutusunu alamaz hale geldiğini ifade eden Bahçeli, “Şimdi herkes kundura almak için bir kunduracıya gittiği vakit, kundurayı alıyor, 'sakın ola kutuya koyma yanlış anlaşılır' diyor. Bir genel müdür bankanın kasasının şaşırmış, Halk Bankası'nın kasası yerine evini kasa haline getirmiş. Peki, bunlar ortada konuşulurken sen hangi algı yönetimi ile kendine darbe yapıldığını söylüyorsun?" diye konuştu.
Ak Parti seçmenine de seslenen Bahçeli ,konuşmasını,  "Kunduran yok ki kutusu olsun. Bunu benzer bir takım şeylerde, geçimini zor temin ediyorsun. Gemiler, villalar, bankalar, şirketler yok. Öyleyse, senin omuzlarından, iktidarında bu yandaşları hanedanları besleyenlere yeter artık düş omuzumdan demenin zamanı geldi" diyerek sözlerini tamamladı.