Emre BAYLAN/ANTALYA, () - BAŞBAKAN Yardımcısı Bülent Arınç, Irak ve Şam İslam Devleti (IŞİD) örgütünün kaçırdığı Türkiye'nin Musul Başkonsolosluğu görevlilerine ilişkin yeni bir bilgi bulunmadığını belirterek, "Herkes müsterih olsun. İnşallah güzel, hayırlı, başarılı bir haber alacağız" dedi.
Başbakan Yardımcısı Arınç, Alanya'da bir düğüne katılmak için öğle saatlerinde Antalya'ya geldi. Arınç'ı Antalya Havalimanı'nda Vali Sebahattin Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Menderes Türel ve AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse'nin de bulunduğu kalabalık protokol karşıladı.
Bülent Arınç, kaçırılan konsolosluk görevlilerine ilişkin yeni bir durum olup olmadığına yönelik soruya, şöyle karşılık verdi:
"Bugün sizlere söyleyebileceğim bir gelişme yok. İnşallah her an hayırlı bir haber bekliyoruz. Temaslar devam ediyor. Çalışmalar, gayretler devam ediyor. Herkes müsterih olsun. İnşallah güzel, hayırlı, başarılı bir haber alacağız."
Bülent Arınç, kısa açıklamasının ardından Alanya'daki düğün töreni öncesi Manavgat'ta bir otelin açılışına katılmak üzere havalimanından ayrıldı.

FOTOĞRAFLI