ARINÇ: YÜZDE 60'LARA TALİBİZ
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, İzzet Baysal Caddesi'nde düzenlenen mitingde yaklaşık 2 bin 500 kişiye seslendi. Şu anki oy oranlarının yüzde 53'ler civarında olduğunu açıklayan Arınç, "Biz inançlı ve ilkeli siyaset yapmak için yola çıktık. Çok şükür milletin bize güvenci buradan geliyor. Bu hükümetten biz memnunuz diyorlar. Memnun olmasalar yüzde 50 oy verirler miydi. Yüzde 50 oy ne demek biliyor musunuz? İki kişiden biri demek. Sandığa gidiyorsunuz ve giden her iki kişiden birinin size oy verdiğini gösteriyor. O 2011'de idi şimdi tablo değişti mi diyorsunuz? Yarın seçim olsa yüzde 52'leri, 53'leri gösteriyoruz. Allah'ın izniyle yüzde 60'lara talibiz. Kitaplar yazıldı Ak Parti bu başarıyı nasıl sağladı diye" diye konuştu.
YOLSUZLUK OLAN ÜLKEDE BU HİZMETLER OLABİLİR Mİ?
Telefon dinlemelerini alçaklık ve ahlaksızlık olarak nitelendiren Arınç, konuşmasına şöyle devam etti:
"3 bin 750 metre uzunluğunda iki tane tüneli yan yana inşa ettik. Bir taraftan İzmit-İstanbul bağlantısı olan otoyol yapılıyor. Üzerinde Gebze bağlantısı 4 kilometrelik asma köprüyle yapılıyor. Milletimize hizmet edebilmek için milyarlar harcıyoruz. Yolsuzluk olan bir ülkede, herkesin kendi çıkarını düşündüğü bir ülkede bunlar yapılabilir miydi? Şimdi bize laf atmaya çalışanlar, bizim aile dostlarımızla yaptığımız konuşmaları alçakça, ahlaksızca tespit edip bunları her akşam yayınlamaya kalkanlar bugünleri görmediler mi? Bunları yaşamadılar mı, bunları bilmiyorlar mı? meyve veren ağacı taşlıyorlar. Çok fazla mı olduk, çok fazla mı kaldık iktidarda, birilerinin ayağının nasırına mı bastık, birilerinin çıkarlarına engel mi olduk? Yoksa neden bu hükümetin yıkılmasını istiyorlar."
Arınç, mitingin sonunda belediye başkan adaylarını sahneye çağırarak birlikte poz verdi. Arınç daha sonra Düzce'nin Kaynaşlı İlçesi'ne giderek ilçe devlet hastanesinin açılışına katıldı.

MY,TB(MÇ/AAA) (FOTOĞRAFLI)