ANTALYA'nın ilçelerine ziyaretlerini sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Elmalı halkıyla buluştu. Elmalılılar tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Başkan Akaydın, “Antalya'da verdiğimiz hizmetleri Elmalı'ya taşıyacağız. Özellikle köylerimizde yaşamı mutlu bir hale getireceğiz" dedi.

Başkan Mustafa Akaydın, ilk olarak CHP Elmalı Belediye Başkan Adayı Mehmet Tufan'ın seçim ofisini ziyaret etti. Başkan Mustafa Akaydın, daha sonra pazar yerinde vatandaşlarla buluştu. Esnaflara 'Hayırlı işler' dileklerini ileten Başkan Akaydın'a, Elmalılılar yakın ilgi gösterdi. Akaydın, pazar yerinde esnafı tek tek dolaşarak, halkla sohbet etti.

SANAYİ ESNAFIYLA BULUŞTU

Elmalı Sanayi Sitesi'ni gezen Mustafa Akaydın, burada yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Antalya'ya yaklaşık 700 milyon TL değerinde yatırım yaptım. Cadde düzenlemeleri, altyapı hizmetleri, sosyal belediyecilik ve kültürel hizmetlerde önemli projeler geliştirdik. Sanayi esnafının önemli bir sorunu olan çırakların barınma sorununu çözdük. Zor şartlarda yaşayan çıraklarımıza kucak açtık. Çıraklarımızın bütün ihtiyaçlarını karşılayarak sıcak bir yuvaya kavuşmasını sağladık. Böyle bir projeyi Elmalı'da da hayata geçirmeyi planlıyoruz. İnsana dokunan projeler geliştiriyoruz. Rant projeleri değil."

KÖYLÜLERİMİZ MUTLU OLACAK

Elmalı muhtarlarıyla da bir araya gelen Başkan Akaydın, “Bütünşehir planlamasını 1 yıldır yapıyoruz. Elmalı'nın köylerine hizmet eden İl Özel İdaresi kapanacak. Bu hizmetleri Büyükşehir Belediyesi yapacak. Köylülerimizin zor durumda olduğunu biliyoruz. Köylerde yaşam kalitesini artırmak için çalışacağız. Üretici birlikleri ve kooperatiflerle ilgili projeler geliştireceğiz. Köylerde yaşamı mutlu hale getireceğiz. Köylülerimiz Avrupa köylüleri gibi mutlu olacak" diye konuştu. Başkan Akaydın, muhtarların sorunlarını da dinleyerek, yapılması gereken çalışmalar hakkında kurmaylarına talimat verdi.

ELMALI'YI ADIM ADIM GEZDİ

Başkan Akaydın, Elmalı'da Ziraat Odası, Esnaf Kredi Kooperatifi, Esnaf Odası, Şoförler Odası, Taşıyıcılar Kooperatifi'ni de ziyaret ederek, esnafın durumu hakkında bilgi aldı, yapılması gereken çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu. CHP Elmalı Belediye Başkanı Adayı Mehmet Tufan ile birlikte Elmalı merkezindeki esnafı da tek tek gezen Akaydın'ı, halkın ilgisi memnun etti. Yağışlı havaya aldırmayan Akaydın, Elmalı sokaklarını dolaşarak, vatandaşları dinledi. (FOTOĞRAFLI)