BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan'ın meclis grup toplantısında partisinin Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için adını açıkladığı AK Parti İl Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, memleketinde vatandaşlar tarafından davul ve zurna eşliğinde karşılandı. Erkoç, gösterilen ilgiye layık olmaya çalışacağını söyledi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın dün meclisteki grup toplantısında açıkladığı AK Parti'nin Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Erkoç, Ankara’dan karayoluyla geldiği memleketi Kahramanmaraş'ta Kılavuzlu Köprüsü'nde partililer ve vatandaşlar tarafından karşılandı. Davul ve zurna eşliğinde karşılanan Erkoç, kendisine sevgi gösterisinde bulunanları selamladıktan sonra uzun araç konvoyu eşliğinde partisinin Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa katıldı. Salonda mevcut Belediye Başkanı AK Partili Mustafa Poyraz ve eski Belediye Başkanı Ali Sezal tarafından karşılanan Erkoç, burada hizmete kaldıkları yerden devam edeceklerini belirterek, şunları söyledi:
"Şükürler olsun rabbime, bu büyük medeniyetin kadim şehrinin büyükşehir belediye başkan adaylığını bize nasip etti. Biz uyumayacağız. Kendimizi şehrimize vakfedeceğiz, sizlerin hizmetkarı olacağız. Bu büyük medeniyetin kadim şehrini hak ettiği yere, güçlü Türkiye'nin büyük Türkiye'nin incisi haline getireceğiz. Sadece merkez ilçe değil, köyüyle, mezrasıyla, ilçesiyle omuzlarımızda sorumluluğunu hissettiğimiz her insanımızın yanında olacağız. Onların dertlerini derdimiz bileceğiz. Onları daha güzel, daha mutlu yaşatmak için, daha müreffeh bir yaşam sürmeleri için ve Kahramanmaraş'ımızı örnek gösterilen şehirlerden biri yapmak için çalışacağız. Kahramanmaraş'ımız için çılgın projelerle, büyük projelerle, hayal bile edilemeyen projelerle karşınıza çıkacağız. Allah’ın izniyle ak kadrolarda bunu yapacak yetenek var. Ben, 10 yılı aşkın süredir şehrimize hizmet eden Belediye Başkanımız Mustafa Poyraz’a teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte de Kahramanmaraş’a hak ettiği projeleri hep birlikte kazandırmaya devam edeceğiz."
Daha sonra konuşan mevcut Belediye Başkanı Mustafa Poyraz ise, 2002’den bu yana 3 genel seçim, 2 yerel seçim ve 2 de referandum yaşadıklarını kaydetti.