AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Edip Uğur'un Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olması kentteki partilileri coşturdu. Uğur'u karşılamak için yollara düşen partililer, yüzlerce araçlık konvoyla gövde gösterisi yaptı.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın dün İstanbul'da adaylığını ilan ettiği Ahmet Edip Uğur, bugün Balıkesir'de yüzlerce araçlık konvoyla karşılandı. Balıkesir'e 10 kilometre uzaklıktaki Değirmenboğazı'nda saat 10.00'daki karşılamaya AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Tülay Babuşçu, Cemal Öztaylan ve Ali Aydınlıoğlu ile il ve ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları, ilçelerin belediye başkanları, belediye başkan aday adayları ve yüzlerce partili katıldı.
Pamukçu Beldesi’nden traktörlerle gelen partililer ve Sındırgı'dan gelen atlılar karşılamada ilginç görüntüler oluşturdu. Başkan adayı Uğur için Değirmenboğazı'nda dualar eşliğinde kurban kesildi. Ardından Uğur, yaklaşık 500 araçlık konvoyla şehir turu atıp halkı selamladı. Çarşı merkezindeki işyerleri ve esnafı ziyaret edip "Hayırlı işler" diledi. Vatandaşlar da "Hayırlı, uğurlu olsun" diyerek Uğur'a başarı diledi. Cuma namazını kılmak için tarihi Zağnospaşa Camii'ne gelen Uğur, burada kayınvalidesi Yıldız Erdem vefat eden avukat Aydın Seymen ve çocuklarına başsağlığı diledi.