UĞUR: BALIKESİR KÖYDÜ
AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Edip Uğur, cuma namazı sonrası Balıkesir Barosu avukatlarından Aydın Seymen'in kayınvalidesi Yıldız Erdem'in cenaze törenine katıldı.
Cami önünde pilav hayrı da yapan Uğur, AK Parti’li belediyelerin elinin değdiği her yerde güzel hizmetler yaptığını savundu. Uğur, "Balıkesir'de 2004 ile 2009 yılları arasında 50 yıl yapılamayan hizmet yapıldı. Balıkesir'in otogarı yoktu, içme suyu arıtması yoktu. Balıkesir'in doğru dürüst parkı, yolu, kaldırımı yoktu. İşte Sabri Başkan’ın (Sabri Uğur) hizmetlerini de inkar edemeyiz. Balıkesir köydü, köy, kent oldu, şehir oldu. İnşallah 30 Mart'tan itibaren kaldığımız yerden devam edeceğiz. Türkiye'nin siyaset anlayışı değişti. Eskiden devletin milleti vardı, devletin milleti devlet memuru gibiydi. Devlet nasıl giyinecek derse öyle giyiniyor, !Nasıl düşüneceksin' derse öyle düşünüyor, !Nasıl ibadet edeceksin' derse öyle. Ama artık milletin devleti var. Yeni Türkiye'de millet ne istiyorsa biz onu yapıyoruz" dedi.
Bugüne kadar partizanlık yapmadığını, bir milyon 160 bin kişiyi hemşehrisi olarak gördüğünü belirten Uğur, "Biz herkese eşit mesafede olduk. Biz vatandaşın sorununu çözerken hangi partiye oy verdiğine bakmadık. Balıkesir’deki 20 belediyeyi de istiyoruz" diye konuştu. Balıkesirspor'a en büyük desteği veren işadamı olduğunu belirten Uğur, Balıkesirspor'un da Süper Lig’e çıkacağına inandığını kaydetti.
Uğur, firmalarının Türkiye'nin en büyük 500 kuruluşu içine girdiğini, bu yıl 210'uncu sırada yer aldığını vurguladı. Uğur, "Mevki için makam için cebimizi doldurmak için, arkadaşa rant çekmek için değil hizmet için göreve talibiz. Biz Balıkesir'e sevdalıyız, hizmet için bu göreve talibiz. 30 Mart'ta tüm belediyeler AK Parti’li olacak" dedi.