AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde partiyi kurduklarında söylediklerinin arkasında durduklarını belirterek, "O yüzden milletimize, halkımıza ve Yüce Mevlama karşı alnımız ak, başımız dik geziyoruz. Bizde, söz namustur" dedi.
AK Partili Fatma Şahin, Anadolu Aslanları İşadamları Derneği tarafından üyelerine yönelik düzenlenen kahvaltı programına katıldı. Kahvaltıya, Şahin'in yanı sıra ilçe belediye başkanları, derneğin şube Başkanı Hayri Ünal ve işadamları katıldı.
Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Şube Başkanı Hayri Ünal, Gaziantep'in ekonomik geleceğinin parlak olduğunu belirterek, ekonomik anlamdaki büyümenin el birliğiyle olabileceğini söyledi.
Şahin ise 'Anadolu aslanları'nın Anadolu'da söz sahibi olması gerektiğine inandıklarını ve siyasete başladıkları zaman söyledikleri tüm sözlerin arkasında durduklarını vurgulayarak şöyle konuştu:
"Başbakan liderliğinde partiyi kurarken, Anadolu'nun aslanlarının, kaplanlarının Anadolu'da söz sahibi olması gerektiğine inandık. Yola çıkarken ne söylediysek bugün arkasında durduk. O yüzden milletimize, halkımıza ve Yüce Mevlama karşı alnımız ak, başımız dik geziyoruz. Bu bir siyasetçiye, lidere ulaşabilecek en büyük onur ve şereftir. Bizde, söz namustur. Ağzımızdan çıkıyorsa bu yapmamız, icraatlarımızı de bununla beslememiz gerekiyor. 2001 Türkiye'sini hatırlayın, o dalgaları hatırlayın. O günün Türkiye'sinde 'Bu ülke nasıl kurtulur?' diye düşünüyorduk."