Reşit ÇELEBİOĞLU/KİLİS, () - AK Parti Milletvekili ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatma Şahin, AK Parti'nin Kilis'te sürdürdüğü seçim çalışmalarına katıldı. Burada kalabalığa konuşan Fatma Şahin, 30 Mart'tan zaferle çıkacaklarını ifade edip, "Seçimlerde AK Parti'nin zaferi ortaya çıkacak; tuzaklar, şantaj ve montajlar bir tarafta kalacaktır" dedi.
Fatma Şahin, AK Parti Kilis Belediye Başkan adayı Hasan Kara’ya destek vermek ve seçim çalışmalarına katılmak üzere Kilis’e geldi. Seçim çalışmalarına katılan Şahin, daha sonra Nejat Uygur Amfi Tiyatrosu’nda toplanan kalabalığa seslendi. Tribünleri dolduran çoğunluğu kadınlardan oluşan kalabalığa hitap eden AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatma Şahin, Kilis ve Gaziantep'in iki kardeş şehir olduğunu ifade etti. Gaziantep ve Kilis'in Kurtuluş Savaşı'nda verdiği örnek mücadeleyi hatırlatan Şahin, "Bu nedenle onurlu ve şerefli yolculuk, bize atalarımızdan kalan bir miras, biz bu toprakları kolay kazanmadık. Bu toprakta şehitlerimiz, gazilerimiz, ecdadımız, atalarımız, büyük bir istiklal mücadelesi verdi, bizde torunları olarak, yeni bir istiklal mücadelesi içerisindeyiz. 30 Mart'ta bizim istiklal mücadelemizdir" dedi.
AK Parti hükümetlerinin yaptığı çalışmalar ile Türkiye'nin dünyada etkin bir konuma geldiğini dile getiren Şahin, yerel seçimlerden de zaferle çıkacaklarını dile getirerek, "Halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmenin ve bu ülkeye 12 yıldır hizmet etmenin şerefini, onurunu taşıyoruz. Pazar günü yine AK Parti zaferi ortaya çıkacak ve tuzaklar, şantajlar, montajlar hepsi bir tarafa kalacak" diye konuştu.
Şahin konuşmasının ardından çeşitli temaslarda bulunduktan sonra Gaziantep'e gitti.

RÇ (HK/BT) (FOTOĞRAFLI)