AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Erkoç, yerel seçimlerde seçildiği taktirde gerçekleştireceği 196 projeyi düzenlendiği toplantıyla tanıttı.

AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Erkoç, 30 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesinde hazırladığı 196 projeyi kamuoyuna tanıttı. Mehmet Arif Ersoy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Proje Tanıtım Toplantısı’na AK Parti Kahramanmaraş milletvekilleri Mahir Ünal, Nevzat Pakdil, Mehmet Sağlam, Sıtkı Güvenç, Sevde Bayazıt Kaçar, Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, AK Parti İl Başkanı Metin Doğan, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Erkoç, ilçe belediye başkan adayları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Tanıtım öncesi konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, şehirlerle ilgili alınan kararları vatandaşlara sorarak gerçekleştirdiklerini belirterek, “Bizim inancımızda hatırlarsanız Allah resulü hadisi şeriflerinde buyuruyor ya 'Komşunun hakkını, hukukunu anlatırken nerdeyse Allah komşuyu komşuya mirasçı yazacaktım.’ O kadar yakın görülen bir hukuku, birlikteliği, uhuvveti, muhabbeti biz yeniden inşa etmek zorundayız şehirlerimizde. Bunun yanı sıra; artık şehirlerimiz bize diyor ki; 'Benimle ilgili karar alacağın zaman bana sor. Benim sokağımı değiştireceksen ey yönetim sahibi bana sor. Eğer benim mahallemle ilgili bir karar alacaksan bana sor.’ İşte o yüzden biz yeni belediyecilik anlayışımızda katılımcı belediyecilik ön plana çıkarıyoruz” dedi.

AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Erkoç ise seçildiği taktirde ilçe belediye başkanlarıyla ortaklaşa hareket ederek 196 projeyi hayata geçireceklerini söyledi. Erkoç, artan göçle birlikte büyüyen kentin sorunlarına çözüm için çalışacaklarını belirterek şunları söyledi:

"Aziz milletimize hizmet yolunda sahip olduğumuz değerlere, kendi elimizle, gücümüzle, dilimizle halkımızın iradesi ve çıkarı doğrultusunda daha yaşanabilir ve güçlü bir şehir kurabilmenin mücadelesini vereceğiz. Geleceğin Kahramanmaraş’ını inşa etme yolunda güçlü ve cesur adımlar atacağız. Çünkü bu güç ve cesaretin arkasında hakka inanmak var, milletin emrinde olmak var. Şehrül emin olmanın ne demek olduğunu biliyoruz."

Erkoç, daha sonra yaklaşık 2 süren toplantıda sinevizyon eşliğinde hayata geçirmeyi amaçladığı 196 projeyi anlattı.

MY (HK/SSA) (FOTOĞRAFLI)