ERZURUM Merkez Yakutiye Belediye Başkanı Ak Partili Ali Korkut, partisi tarafından yeniden aday gösterilince Ankara'dan uçakla Erzurum'a gelişinde havalimanında coşkuyla karşılandı. Konvoy halinde Erzurum'a gelen Başkan Ali Korkut, otomobilden inerek cirit takımından birinin atına binerek şehre giriş yaptı.
Havalimanında kendisine gösterilen ilgiden memnun olan Ali Korkut, herkese teşekkür etti. Yeniden aday gösterilmesinin yarım kalan projelerini tamamlaması için büyük bir fırsat olduğunu ifade eden Başkan Ali Korkut, "Allah'ın izniyle 30 Mart'ta da zafer bizim olacak. Havalimanında gördüğüm manzara beni çok duygulandırdı. Halkın sevgisini kazanmak çok güzel. Her yaştan insanlar işini gücünü bırakıp buraya gelmiş. Bugüne kadar onlara layık olmaya çalıştım. Bu böyle de devam edecek" dedi.
Uzun bir araç konvoyu eşliğinde havalimanından şehre doğu gelen Başkan Ali Korkut, Teknik Üniversite önünde kendisini bekleyen atlı ciritçileri selamladı. Başkan Korkut, burada otomobilden inerek beyaz bir ata bindi ve şehre at sırtında girdi. Atın üzerinden halkı selamlayan Başkan Ali Korkut, "Hizmette de hep dört nala gideceğiz" diye konuştu.