YALOVA’da bulunan Ak Parti Genel Merkez Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Mustafa Ataş, yenilenecek
seçimleri CHP'nin kazanması halinde kenti CHP adayı Vefa Salman'ın değil, Milletvekili Muharrem İnce'nin yöneteceğini söyledi.
Yalova'ya gelen Mustafa Ataş, bugün basın mensuplarıyla bir basın toplantısı yaptı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından, Yalova'da yapılacak seçimlerde görevlendirilidiğini söyleyen Ataş, 1 Haziran günü yenilenecek seçimdeki stratejilerini belirlemek için, partide görev yapan milletvekilleri, il başkanları, merkez ilçe başkanları ile toplantı yapıp durum değerlendirmesi gerçekleştirdiklerini söyledi.
Seçimlerde, alışıla gelmişin dışında, insan merkezli bir çalışma yapmayı doğru bulduklarını belirten Ataş, "Belediye başkanımızın ve merkezi hükümetimizin yaptığı hizmetleri anlatıyoruz. Yalova’da yaşayanlar buranın kalıcı insanları. Herkes birbirinin yüzüne bakacak. O yüzden, insanların birbirinin yüzüne bakamayacağı uslüptan uzak duracaklar" dedi.
Seçimleri CHP'nin kazanması halinde, Yalova'yı Vefa Salman değil, Muharrem İnce'nin yöneteceği konusunda ciddi endişeleri olduğunu belirten Mustafa Ataş, "Görüntü Muharrem İnce’nin yöneteceğini gösteriyor. Kendi iradesiyle bir yönetim ortaya koyamayan kişilerden de bir gelecek umut etmek doğru değil. Bu seçimde, CHP'ye destek verenler bizim partiyi tercih edecekler. Bundan endişemiz yok" dedi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Yalova'da düzenlenecek mitingde, yapılacak yarıtımları ve projeleri anlatacağını belirten Ataş, bunların seçim döneminde söylenen boş sözler olmayacağını kanıtlayacaklarını sözlerine ekledi.

SG(FK/AK) (FOTOĞAFLI)