Burak GEZEN/ÇANAKKALE, () - ÇANAKKALE'de AK Partili Belediye Başkan Adayı Mehmet Daniş, seçime 3 gün kala CHP'li belediyeyi ziyaret etti.
AK Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Daniş, Belediye Meclis üyesi adayları ile birlikte CHP'li Çanakkale Belediyesi’ne ziyarette bulundu. Daniş, çalışanlara karanfil dağıttıktan sonra, Belediye Başkan Vekili Muharrem Erkek'le makamında görüştü. 30 Mart’taki seçimlere 3 gün kala gerçekleşen bu ziyaret ise, seçim kampanyaları nedeniyle gerilimin tırmandığı Türkiye için örnek tablo oluşturdu.
AK Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Daniş'i, başkanlık makamında, CHP'li Başkan Ülgür Gökhan'ın seçim çalışmalarını sürdürmesi nedeniyle yerine vekalet eden CHP'li Meclis Üyesi Muharrem Erkek ağırladı. Başkan Vekili Erkek, şöyle dedi:
"Mehmet Daniş, son derece deneyimli bir siyasetçidir. Çanakkale'de onun adaylığıyla daha da güzel bir seçim süreci geçiriyoruz. Her şey Çanakkale için çok güzel olur inşallah."
Çanakkale Belediyesi'nde son derece nazik karşılanmaktan dolayı büyük mutluluk yaşadığını ifade eden AK Parti Belediye Başkan Adayı Daniş ise, şunları söyledi:
"Bizim içinde güzel bir seçim süreci oldu. Yaklaşık 90 gün boyunca sahada değişik bir seçim çalışması yapmaya gayret ettik. Evlere gittik, kahvaltılar yaptık. Farklı sosyal etkinlikler gerçekleştirdik. Vatandaş, esnafımızın ardından belediye çalışanlarımızı ziyaret ettik. Pazar günü Çanakkaleli hemşerilerimizin takdiri doğrultusunda yeni bir dönem oluşacak. Tabii ki her şey Çanakkale için. Pazar günü sandıkta herkes ektiğini biçecek. Çalışmasının karşılığını görecek. Demokrasinin gereği zaten budur. Onun için biz de diğer bütün adaylarımıza başarılar diliyorum."

BG(AÖ/İD) (FOTOĞRAFLI)