Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, () - AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce’nin Başbakan Erdoğan’ın mitingiyle ilgili eleştirilerine yanıt verdi. Coşkun, "25 Mayıs’ta Yalova meydanı almadı ama vekil çıktı, buraya 300 otobüsün geldiğini söyledi. Yalan olur da böyle kuyruklusu da olur mu? 300 otobüsü nereye yerleştireceksiniz? Yeraltına mı koyacaksınız? Nereden geldi bu insanlar? Marmaray’dan mı geldi? Ağzına geleni insanlar konuşmamalı" dedi.
AK Parti Yalova İl Teşkilatının düzenlediği basın toplantısına AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, AK Parti Yalova Belediye Başkan Adayı Yakup Koçal ile teşkilat yöneticileri ve partililer katıldı.
Muhalefetin tutumunu eleştiren İl Başkanı Öztabak, "Bugün dahi, siyasetin merkezine, Yalova'yı daha da ileriye götürecek herhangi bir proje, bir plan ya da bir stratejiyi koymak yerine; üzülerek görüyoruz ki kutuplaşmanın ve kavganın Yalova'yı esir alması için çalışıyorlar" diye konuştu.
'300 OTOBÜSÜ NEREYE YERLEŞTİRECEKSİNİZ?'
Milletvekili Temel Coşkun da, CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce’nin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Yalova mitinginde Yalova’ya 300 otobüsün geldiği yönündeki sözlerine tepki gösterdi. Coşkun şöyle konuştu:
"Yalova ile ilgili hangi projesi var? Hedefleri neler? Sadece bir şeyleri tekrar etmekle siyaset olmaz. Yarış hizmette olur. Bir demagoji anlayışıyla, bir ajitasyonla, mağdur edebiyatıyla siyaset olmaz. 25 Mayıs’ta Yalova meydanı almadı ama, vekil çıktı buraya 300 otobüsün geldiğini söyledi. Yalan olur da böyle kuyruklusu da olur mu? 300 otobüsü nereye yerleştireceksiniz? Yeraltına mı koyacaksınız? Nereden geldi bu insanlar? Marmaray’dan mı geldi? Ağzına geleni insanlar konuşmamalı. Biz halkımızı kandırmak istemiyoruz. Söylediklerimizi yapacağız. Yapamazsak bu insanların vebalini üzerimizde taşırız."
SG(FK/COŞ) (FOTOĞRAFLI)