Muhammet KAÇAR/ RİZE,()– AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 12-15 Haziran tarihleri arasında Rize, Trabzon ve Artvin’e yapacağı ziyaret programına ilişkin açıklamalarda bulundu. Ayar, “Sayın Başbakanımızın, başbakan sıfatı ile Rize'ye son gelişi olabilir. Bu da ziyarete ayrı bir anlam yüklemektedir” diyerek, Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı adayılığının sinyalini verdi.
Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın gezi programı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Erdoğan'ın 12 Haziran akşamı Rize’de Belediye binası önünde karşılanacağını belirten Ayar şunları söyledi:
“Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, 13 Haziran cuma günü saat 14.00'de valilik önünde halkımızla buluşacak. Rize'de tamamlanan kamu yatırımlarının toplu açılışını yapacağız. 14 Haziran Cumartesi günü Artvin'e gidecekler. Artvin'de de yeni yatırımların toplu açılış töreni yapılacak, Başbakanımız Artvinlilere hitap edecek. Pazar günü de Trabzon'a gidilecek.”
BAŞBAKAN OLARAK SON GELİŞİ OLABİLİR
Başbakan Erdoğan'ın 12 yıl aralıksız olarak görev yapmasının gururunu yaşadıklarını ve iftihar ettiklerini ifade eden Ayar, “Başbakanımız ailece memleketine gelecek. Hem dinlenecek, hem de seçim sonrasında hemşerilerimizle bir araya gelip teşekkür edecek. Başbakanımızın, başbakan sıfatı ile Rize'ye son gelişi olabilir. Bu da bu ziyarete ayrı bir anlam yüklemektedir” diyerek Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı adayı olacağına inandığı mesajını verdi. 

MK(TM/AAA)(FOTOĞRAFLI)