AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay Posof İlçesi'nde partisinin aday toplantısında eleştirdiği CHP'nin daha sonra seçim bürosunu ziyaret etti. Atalay, "Dileğim; Seçimlerin dostane, kardeşlik hukuku içinde geçmesidir" dedi.
AK Parti Milletvekili Orhan Atalay, Posof'a gelerek Belediye başkan adayı Cahit Ulgar, il genel ve belediye meclis üyelerinin tanıtım toplantısına katıldı. "Gerek Türkiye’de, gerekse ülke dışında partimiz ve başbakanımızla ilgili atılan iftiralara inanmayın" diyen Milletvekili Orhan Atalay, istikrar yakalandığında, büyüyüp güçlendiği zaman birilerinin harekete geçtiğini bildirdi. İstikrarı sona erdirmek, ülkeyi kaosa sürüklemek, kardeşi kardeşe kırdırmak ve ülkeyi batırmak için bazı yöntemlerin uygulamaya konulduğunu ifade eden Atalay, konuşmasında CHP’yi de eleştirdi. Dünün ve bugünün CHP’sinin aynı olduğunu ifade eden Atalay, şunları söyledi:
"CHP’nin de darbecilerin arkasına takılıp iktidar koltuğuna sıçramak gibi bir huyu vardır. Geçmişte Menderes'e Özal’a ne yapıldıysa bugün Başbakan Tayyip Erdoğan’a da yapılmak istenen şey aynıdır. Amaç; ne Özal’ın ne Abdülhamit’in, ne rahmetli Menderes’in, ne de Tayyip’ Erdoğan’ın şahsi değildir. Dikkat etmemiz gereken şey; amaç Türkiye’dir. Amaç, Türkiye’nin büyümesini engellemektir, güçlenmesine mani olmaktır."
Orhan Atalay, tanıtım ardından, Posof'ta esnafı ziyaret etti. CHP bayrakları ile donatılan seçim bürosunu da ziyaret eden Atalay, "Temennimiz, insana yaraşır olan şey. Seçimlerin dostane, kardeşlik hukuku içerisinde geçmesidir. Memleketimize kim daha hayırlı ise Allah onu nasip etsin. Cenabi Allah Posof’a hayırlısını nasip etsin" dedi.
Milletvekili Atalay'a ziyaretinden dolayı teşekkür eden CHP İlçe Başkanı Yusuf Demirci de, "Bizim temennimiz de odur. Her şey memleketimiz için. Ayaklarınıza sağlık" diye karşılık verdi.

AT(KS/İD) (FOTOĞRAFLI)