BURSA Ak Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, yeni il yürütme ve yönetim kurulunu basın toplantısıyla kamuoyuna tanıttı. Torun, "Siyaset fedakârlık isteyen bir alan. Arkadaşlarımıza şunu söyledim 7 gün 24 saat partimizin emrinde olacaksınız, haftanın sekizinci günü tatil yapacaksınız" dedi.
AK Parti'nin yeni Bursa İl Yönetim Kurulu, Cemalettin Torun başkanlığındaki ilk toplantısını il Başkanlığı'nda gerçekleştirdi. Toplantının ardından Almira Otel'de basın mensuplarının karşısına geçen İl Başkanı Cemalettin Torun, yeni il yürütme ve yönetim kurulu üyelerini tanıttı. Torun“Geçen dönem yönetimde görev yapmış 22 arkadaşımız benimle birlikte görev yapacak. Yani yüzde 56'lik bir değişim söz konusu. Bu yönetimde 12 kadın arkadaşımız buluyor. 11 kişi ise 35 yaşın altında. İlk defa siyasete giren 12 arkadaşımız yeni yönetimimizde görev yapacak. Yönetim kurulumuzda üniversite mezunu yüzde 70 civarında. Bu yönetimde tecrübeyi de gözettik. Ama bunun yanında genç ve dinamik bir kadroyu da oluşturma düşüncemiz oldu. Aramızda 25 yaşında arkadaşlarımız da var"diye konuştu.
AK Parti Bursa İl yönetimi olarak gece gündüz çalışacaklarını belirten Torun şunları söyledi :"Yoğun bir biçimde çalışacağız. Siyaset fedakârlık isteyen bir alan… Arkadaşlarımıza şunu söyledim, '7 gün 24 saat partimizin emrinde olacaksınız, haftanın sekizinci günü tatil yapacaksınız"