AK Parti Manavgat Belediye Başkan adayı ve Evrenseki Belde Belediye Başkanı Recep Barut, düzenlediği basın toplantısında "Manavgat'ta büyük projeler ortaya koyacağız" dedi.
Ak Parti İlçe Başkanlığında düzenlenen basın toplantısına, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, Ilıca Belediye Başkanı Fazıl Öz, Gündoğdu Belediye Başkanı Hüseyin Nalcı, Taşağıl Belediye Başkanı Ahmet Alp, İlçe Kadın Kolları Başkanı Eda Temur Tansak, Gençlik Kolları Başkanı Erhan Çetin ve partililer katıldı.
Toplantıda konuşan Ak Parti Manavgat İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, Ak Parti Genel Merkezi'nin uzun araştırmalar sonucunda Manavgat Belediye Başkan adayını tespit ettiğini kaydetti. Başkan Özdemir, Manavgat'ta 7 aday adayının bulunduğunu, genel merkezin Recep Barut'u Manavgat Belediye Başkan adayı olarak belirlediğini söyledi.
'BÜYÜK PROJELER ORTAYA KOYACAĞIZ'
Manavgat Belediye Başkan Adayı Recep Barut ise aday adaylığı sürecinde diğer aday adaylarıyla birlikte çalışma yaptıklarını belirtti. Geçen süre içinde sokakta birçok dedikodu çıkarıldığını ama kendilerinin aralarında yaptığı toplantılarda bunlara itibar etmediğini anlatan Barut, Manavgat Belediyesi'nin yaptığı park, cadde, kaldırım gibi hizmetlerin fen işleri müdürlüklerinin yapması gereken mecburi hizmetler olduğuna değindi.
MANAVGAT BELEDİYE BAŞKANININ GÜNDEMİ DOĞALGAZ OLMALI
Manavgat Belediye Başkanı'nın yapılması gereken zorunlu işlerle uğraşmasını istemediklerini belirten Barut, "Manavgat gündeminin bu tür işlerle meşgul edilmesinin de istemiyoruz. Manavgat Belediye Başkanı'nın ve kamuoyunun, kente doğalgaz gelmesini konuşmasını, yat limanı yapılmasını, Kum mevkiinin turizme açılmasını, hızlı raylı tren hattının bir an önce yapılması için Ankara'yı harekete geçirmesini arzu ediyoruz. Biz Manavgat'ta büyük projeler ortaya koyacağızö dedi.
SEÇİM İLETİŞİM BÜROSUNA DAVET
25 Ocak cumartesi günü seçim koordinasyon merkezinin de açılacağını kaydeden Başkan Barut, Asım Okur Parkı'nda 4 katlı seçim koordinasyon merkezi hazırladıklarını söyledi. Açılışa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel, milletvekilleri ve programları uygun olursa bazı bakanların da açılış törenine katılacağını vurgulayan Barut, toplantının ardından tebrikleri kabul etti. (FOTOĞRAFLI)