AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş'ın, aday tanıtım toplantısında konuşurken sağ ayakkabısının ön tarafının yırtık olması dikkat çekti.
Canpolat Pamay Spor Salonu'nda düzenlenen Ak Parti Zonguldak belediye başkanları aday tanıtım toplantısına AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Köksal Toptan ve Özcan Ulupınar da katıldı. Toplantının açılışında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın okuduğu, 'Ey Sevgili' adlı şiiri sinevizyon ekranıyla yansıtıldı. Zonguldak belediye başkan adayı, Kozlu Belde Belediye Başkanı Ali Bektaş'ın, şiiri dinlerken duygulandığı ve gözlerinin dolduğu görüldü.  
TOPTAN: TÜRKİYE YENİDEN PİSTE İNMEYECEK
Toplantıda konuşan Köksal Toptan, Türkiye ne zaman uçak pistinin sonuna gelip kalkmaya hazırlansa başına bir işlerin geldiğini ifade ederek şöyle dedi:
"27 Mayıs darbesi oluyor, 12 Mart muhtırası oluyor, 12 Eylül oluyor, 28 Nisan oluyor, 12 Şubat oluyor, oluyor da oluyor. Bunlardan etkilenmeden Türkiye pistin sonuna vardı ve havalandı. Artık hiç kimse kalkan bu uçağı, yani Türkiye'yi yeniden piste indiremeyecek. Türkiye'nin önüne takoz koymaya çalışanlar, Türkiye’nin hızını kesmeye çalışanlar, Türkiye'nin başına işler açmaya çalışanlar şunu bilmelidir ki, Türkiye geldiği yerden geri dönemez. Biz istesek de geri dönemez. Türkiye'nin hedefini engellemeye çalışanlar,  içimize fitne sokmaya çalışanlar, bizi birbirimize gücendirmeye çalışanlar, karşılıklı kalplerimizi kırmaya çalışanlar var. Bu oyuna çok geldik, şimdi gelmeyelim. Birbirimizi sevmeye, birbirimizi kucaklamaya, birbirimizi muhabbeti devam ettirmeye çalışalım."
YIRTIK AYAKKABIYLA KÜRSÜDE
Belediye başkan adayları tanıtılırken ilk olarak Zonguldak belediye başkan adayı Ali Bektaş kürsüye çıktı. Bektaş konuşurken, sağ ayakkabısının ön tarafının yırtık olması dikkat çekti. Kozlu'yu sattığı yönündeki eleştirilere cevap veren Bektaş, "Ben olsam, 'Ali Bektaş bunları yaptı, bu projeleri hazırladı ama ben daha iyisini yaparım' diye iddia ederim. Evelallah Kozlu'yu sattık. Sattığımız Kozlu'da insanlara hizmet sunduk. 50 liralık kiralar 200 lira oldu. Zonguldak'ta 500 lira olan kiralar 100 liraya düştü. Ben mi doğru yaptım, Zonguldak mı doğru yaptı. Kazandık, sattık, hizmet yaptık. Kozlu'nun nüfusu 34 binden 40 bine çıktı, Zonguldak'ın nüfusu 109 binden 105 bine düştü. Ben mi doğru yaptım, onlar mı doğru yaptı. Sattığımız yerlerde yüzlerce insan sigortalı çalışıyor. Bu mudur satmak" diye konuştu.
Konuşmasının ardından yerine geçen Ali Bektaş, soru üzerine ayakkabısındaki açılmanın  farkında olmadığını söyledi.
Toplantı, partinin diğer ilçe ve belde belediye başkan adaylarının tanıtılmasının ardından sona erdi.