MHP Kepez Belediye Başkan Adayı Dr. Murat Dinç, ilçede seçim çalışmaları yapan Asenalar'la kahvaltıda buluştu. Toplantıya katılan kadın partililere teşekkür eden Dinç, “30 Mart akşamına kadar hep birlikte gece gündüz demeden çalışacak ve birlikte başaracağız" dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi Kepez Belediye Başkan Adayı Dr. Murat Dinç, yoğun seçim çalışmaları kapsamında Asenalar ile bir araya geldi. Kepez Seçim İletişim Merkezi'nde kahvaltıda kadınlarla bir araya gelen Dinç, fikir alışverişinde bulundu. Sahada gece gündüz demeden çalışan Asenalarla bir araya gelerek yaptıkları çalışmalar için teşekkür eden Dinç'e kadın partililer de saha çalışmalarını anlattı.
Kadınların desteğini hissetmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Murat Dinç, eşi Nejla Dinç ile birlikte tüm kadınlara teşekkür etti. Kepez için çok güzel projeler hazırladıklarını ve bu projelerin bir çoğunda kadınların yer alacağını ifade eden Dr. Murat Dinç “Yapacağımız vizyon caddelerde, açacağımız kurslarda, yapacağımız parklarda mutlaka siz bayanların önemli katkıları olacak. Bu alanlarla el emeği göz nuru tüm ürünlerinizi rahat bir şekilde satarak bütçenize katkı sağlamış olacaksınız. Şimdiye kadar yaptığınız özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Aynı azim ve kararlılık ile çalışmaya devam edecek ve Kepez'i 30 Mart'tan sonra hep birlikte yöneteceğiz" diye konuştu. (FOTOĞRAFLI)