ADALET Bakanı Bekir Bozdağ, "Bir kısım sermaye, bir kısım medya, bazı ülkeler, bazı örgütler, bazı karanlık güçler ittifak kurdukları taşeronlarla beraber Recep Tayyip Erdoğan'ın ve Türk milletinin önünü kesmek istiyorlar" dedi.
Bakan Bekir Bozdağ, Yozgat'ın Sorgun İlçesi'nde partisince düzenlenen mitinge katıldı. Mitingde konuşan Bozdağ, Gezi olaylarının ve 17 Aralık operasyonunun Türkiye'nin önünü kesme hareketleri olduğunu öne sürdü. Bozdağ, şunları söyledi:
"Türkiye'nin istikrarını, Türkiye'nin ekonomisini, Türkiye'nin huzurunu, Türkiye'nin birliğini bozma çabalarıdır bunlar. Türkiye'nin yolunu kesmek isteyen eşkıyalara Sorgun'dan 30 Mart'ta Osmanlı'ya ve Türk milletine yakışır bir cevap vermemiz lazım. Bir kısım sermaye, bir kısım medya, bazı ülkeler, bazı örgütler, bazı karanlık güçler ittifak kurdukları taşeronlarla beraber Recep Tayyip Erdoğan'ın ve Türk milletinin önüne kesmek istiyorlar. Eğer 30 Mart'ta milletimiz farklı bir değerlendirme yaparsa bilin ki buna en çok Türkiye'nin düşmanları sevinecektir. Bu ülkeyi sömürenler, sömürmek isteyenler sevinecektir. Türkiye'nin istikrarından rahatsız olanlar sevinecektir."

HY(ÜK/CK) (FOTOĞRAFLI)