Gençkadın, evinin karşısındaki apartmanda oturan 4 çocuk babası 47 yaşındaki T.Y.'nin gece yarısından sonra perdeleri açıp iç çamaşırıyla kendisine bakarak kas gösterisi yaptığını ve elini iç çamaşırına sokarak cinsel içerikli hareketler sergilediğini, göz kırparak "Hişt" diye seslendiğini iddia etti. B.A. , T.Y.'nin iç çamaşırlı fotoğraflarını da delil olarak sundu. Savcılık da cinsel taciz suçlamasıyla 3 aydan 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.

'KENDİ RIZASIYLA OLDU'

Önceki gün Anadolu Adliyesi'nde görülen davada sanık sandalyesine oturan T.Y. dairelerinin karşılıklı olması nedeniyle gece 24:00'dan sonra müşteki ile bakıştıklarını belirterek şöyle ifade etti. "Ben spor yapıyorum. O yüzden iç çamaşırıyla dolaştığım olur. Ancak şikayetçiyle ilişkimiz bakışmadan öteye geçmedi ve kendi rızasıyla oldu. Hatta ben mutfağa çıkmadığımda kestane, erik gibi mevsimine göre değişik meyveleri benim camıma atıp mutfağa gelmemi sağlardı. Müşteki hoşlandığı için bu şekilde spor yapıyordum. Ben normal zamanlarda bu şekilde gezmiyorum. Evliyim ve 4 çocuğum var. Onlar uyuduktan sonra bu şekilde geziyorum. Müşteki ile karşılıklı sıcak bir ifade duyuyoruz."

'İÇ ÇAMAŞIRIYLA HAREKETLER YAPIYOR'

Bu ifadeler karşısında sinirlenen B.A. 'Dediği hiçbir şey doğru değil, 4 yıldır garip hareketler yapıyor. Bana 'hişt' diye sesleniyor. Son 1 yıldır da iç çamaşırıyla hareketler yapıyor.' dedi. Genç kadının annesi ve kız kardeşi de aynı durumdan şikayetçi olduklarını belirterek 'Hepimizin adına B. şikayetçi oldu. Normalde bu tacizlere biz de maruz kalıyoruz ve şikayetçiyiz' diye konuştu. Duruşma tanıkların dinlenmesi için ertelendi.