TSK'da Paralel Cunta: Cemaatin 'TSK İmam'ları Türkiye'yi 5'e bölmüş

17 Aralık operasyonundan sonra ortaya çıkan Paralel Devlet'in TSK ayağı ile ilgili SABAH'tan Abdurrahman Şimşek önemli açıklamalarda bulundu. Şimşek, Türkiye'yi yönetmeye çalışan Paralel Devlet'in İmam'larının ülkeyi 5 bölgeye ayırdıklarını ve her bölgeden sorumlu bir imamın olduğunu iddia etti. Şimşek, TSK içerisinde büyük oranda bir yapılanmanında olduğunu da ifade etti.

A Haber'de Can Okanar'ın sunduğu 'Anlatılmamış Öyküler' programına katılan SABAH Gazetesi Özel İstihbarat Müdürü Abdurrahman Şimşek önemli açıklamalarda bulundu. Şimşek, TSK'da cemaatin kontrolündeki Paralel Devlet'in sızdığını ve TSK'da binbaşı ve albayların yüzde 10'nun 'Kripto Paralel'ci olduğunu söyledi.

Şimşek konu ile ilgili şunları söyledi.
“Zaman Gazetesi'ne 17 Aralık operasyonundan önce ziyaret etmişti. 17 Aralık'ta ise Emniyet'in imamı Osman Hilmi Özdil bütün gün evde çıkmadı. Televizyonlarda canlı yayınlarda operasyonları an be an takip ettiğine biz şahit olduk. Çünkü kendisini adım adım takip ediyorduk.

Ama bu sadece emniyetin imamı. Biliyorsunuz Yargı, MİT'ten sorumlu imamı var. Onları da tespit ettik. Yakında hepsini deşifre edeceğiz. Bu imamlar kim ve ne gibi görevler yapıyor, kimlerden talimat aldıklarını, Türkiye'yi kaç bölgeye ayırdıklarını hepsini öğrendik.

İMAMLAR TÜRKİYE'Yİ 5'E BÖLMÜŞLER


Şu ipucunu verebilirim. Türkiye'yi 5 bölgeye ayırmışlar. İstanbul, Ankara, İzmir, Erzurum ve Gaziantep olmak üzere ayırmışlar. Her bölgeye bağlı iller var. Bu illere bağlı bulunan imamlar vardır. Bu imamların altında başka imamlar vardır. Farklı görev alanları olanlarıda biliyoruz. Şimdilik ipuçları bunlar.

Bunlara genelde 'Abi' ve 'İmam' deniliyor. Genelkurmay'ın içerisinde yapılandıklarını görüyoruz. Bunu ileriki haberlerimizde yazı dizisinde açıklayacağız. Ben bunların büyük bir tehlike olduğunu buradan gördüm. Türkiye burada hep yargı ve emniyet ayağına bakıyor.

TSK'DA BÜYÜK YAPILANMALARI VAR


Ama şunu görüyoruz ki Genelkurmay Başkanlığı, Harp Akademileri, Kara Kuvvetleri Komutanlığı, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nda inanılmaz bir içeriye sızma olduğunu görüyoruz. Soruların ta öğrencilik yıllarında nasıl çalındığını, Fen Liselerine nasıl girildiğini, soruları çalan ekibin nasıl dağıtma yönetimine dair birçok şey öğrendik. Gerçekten Türkiye bu yazı dizisini okuduğunda şok olacak.

HARP OKULUNA SOKMAK İÇİN SORULAR ÇALINIYOR


Bir öğrenciyi Kara, Hava Harp okuluna sokmak için önce bu sorulardan sorumlu imamlar soruları alıyor. Öğrencilere bu sorular birkaç gün öncesinden veriliyor. Mesala Ankara İmam'ına bağlı 22 tane il var. Bunu söyleyebilirim. Bu imamların altında yardımcıları var. Başka imamlar var. Bunlar soruları Harp akademisine girecek öğrencilere önceden veriyor. Bu öğrenciler bu yöntemle Harp Akademilerine girmişler. Geçmişten bahsediyorum. Hepsinin bende ses kayıtları da var. Haber kaynaklarım bu konuda ses kaydı almama da müsaade etti. Cemaat'in içerisinde yer almış, ama cemaatin geldiği noktayı görünce cemaatten ayrılan birçok itirafçı ile de görüştüm. Kendileri daha doğrusu yaptığımız haberlerden dolayı benimle görüşmek istediler. Bu gerçeği bana anlatmak istediler.

TSK'YA SIZMIŞ ALBAY VE BİNBAŞI ÇOK


Yani bir öğrencinin nasıl Kara Harp Okulu'na sokulduğunu, oradan nasıl rütbe olarak yükseltildiğini inanılmaz bir yapıya girdiklerine şahit oldum. Türkiye cemaati sadece yargı ve emniyetin içine sızmış olarak görürse çok yanılır. Asıl yapılanma Genelkurmay Başkanlığı yani Ordu'nun içindedir. Genelkurmay'da şuanda haber kaynağımın verdiği bilgiye göre albaylar düzeyinde yüzde 10 oranında bir içeriye sızma var. En büyük tehlike ise şuanda binbaşı rütbesinde olanlarda. Şuan Binbaşı rütbesinde olan çoğu askerin yüzde 40'lara varan cemaatin imamları yani Ordu içerisinde bir cunta hareketinin heran olabileceği belirttiler. Bunlar ile ilgili listeler yapılmış. Daha vahim şeyler var. Genelkurmay ve bir çok birimin İmam'larını da öğrendim. Bunlar ile ilgili SABAH gazetesini takip edin. 10 günlük çalışma arkadaşım Ferhat Ünlü ile birlikte bir yazı dizisi yayınlanacak” dedi
KAYNAK: SON.TV