Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın iki günlük ziyarette bulunacağı Muğla'da hazırlıklar tamamlandı. Erdoğan için polis ve jandarma geniş güvenlik önlemleri aldı.

GÜZELLİĞİ İLE DİKKAT ÇEKTİ

Başbakan Erdoğan'ın kente gelmesinden önce polis ve jandarma, kent merkeziyle girişlerde geniş güvenlik önlemleri aldı. Bu sırada görev yapan bir bayan jandarma personeli ise gözlerden kaçmadı. Gerek üzerindeki üniforma ile gerekse görevini eksiksiz bir şekilde yerine getirmeye çalışırken görüntülenen personel ilgileri üzerine çekti. Hem güzelliği hem de işine titizliği ile taktir topladı.

ARAMA NOKTALARI OLUŞTURULDU

Toplu açılış töreni için hazırlanan Cumhuriyet Meydanı'na girişte arama noktaları oluşturuldu, vatandaşların tek tek üzeri arandı. Törene katılan vatandaşlara, Türk ve Ak Parti bayrakları dağıtıldı. Yüksek binaların çatılarına da keskin nişancılar yerleştirildi.

OBJEKTİFLER KONTROL EDİLDİ

Bu arada Muğla'daki miting meydanına girişte de yoğun güvenlik önlemleri uygulandı. Gazetecilerin fotoğraf makinaları, objektifleri tek tek açıldı. Koruma görevlileri bununla da yetinmeyip makinalarla fotoğraf çektikten sonra gazetecilerin meydana girmesine izin verdi.