Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde baza kapağının altında kalan 7 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.

Olay dün gece 22.30 sıralarında Elbistan Yunus Emre Mahallesi Ayçiçek Sokak'ta meydana geldi. Mert Bakır (7) isimli ilkokul ikinci sınıf öğrencisi, ders kitabını almak için tek başına yan odadaki bazanın kapağını kaldırdı. Fakat, baza kapağı bilinmeyen bir nedenle çocuğun üzerine düştü. Mert Bakır'dan bir süre ses gelmemesi üzerine odaya giden ailesi, Mert'in hareketsiz yerde yatan bedeni ile karşılaştı. Olay yerine gelen 112 Acil servis ekipleri, Mert'i, Elbistan Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Küçük çocuk, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Mert Bakır'ın vefat haberi anne ve babası Ali ve Ayşe Bakır'ı da yıktı. Aile sinir krizleri geçirdi. İlkokul 2. sınıf öğrencisi olan Mert Bakır otopsi yapılmak üzere Malatya'ya gönderildi.

Bir yıldır babasını görmüyormuş

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde dün gece baza kapağı altında kalarak hayatını kaybeden 7 yaşındaki Mert Bakır'ın, yaklaşık bir yıldır babasını görmediği öğrenildi. Baba Ali Bakır'ın Irak'ta inşaat işçisi olarak çalıştığı bildirildi. Küçük çocuğun cenazesi, otopsi sonunda toprağa verilecek.